Biluthyrning
Udon Thani Flygplats
Fäll ihop
Thailand // Udon Thani // Udon Thani Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Udon Thani Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Promprakai road, Moo1,Makkaeng
  41000 Udon Thani TH +66-880029008
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: UTH
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 19:00
Helgdag07:00 - 19:00
 
 

Välkommen till Sixt Biluthyrning på Udon Thani Flygplats. Vi tillhandahåller bilar med fyrhjulsdrift samt vanliga personbilar och kombibilar. Boka online så kan du smidigt hämta upp din hyrbil när du väl har landat. Observera att vi inte garanterar specifika bilmodeller, men att vi däremot ser till att du får en bil från vald bilkategori. Boka på nätet och välj bland tillägg som exempelvis försäkring och olycksfallsskydd. Vi har bilar som passar både för din semesterresa och för din jobbresa. Utforska norra Thailand med en hyrbil från Udon Thani Flygplats.

Enkelt att hyra bil på Udon Thani Flygplats

När du väl har bokat en bil här på hemsidan är det bara att göra ett besök till vår biluthyrning i Udon Thani Flygplats för att hämta upp bilnycklarna. Udon Thani International Airport (UTH) ligger bara en mil från stadskärnan. Genom att hyra en bil från Udon Thani Flygplats kan du utan problem besöka sevärdheterna i Udon Thani med omnejd. I staden finner du även bra shopping i form av mindre butiker och större köpcenter. Du har bland annat Central Plaza Shopping Mall, som är full med restauranger och affärer.

Udon Thani, en vacker stad i norra Thailand

Genom att hyra bil vid Udon Thani Flygplats kan du köra till många vackra platser i området. Ett besök i Thailand är naturligtvis inte komplett utan ett besök till något av landets otaliga tempel. Du behöver inte leta länge för att hitta ett buddistiskt tempel när du är i Udon Thani. Om du vill koppla av från storstadens myller kan du köra till den centralt belägna parken Nong Prajak Park, en perfekt plats att återhämta energi på innan du kör vidare på fler spännande äventyr i Thailand. Vart du än väljer att köra kan du snabbt ta dig dit med en hyrbil från oss på Sixt. Boka din bil redan idag.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 19:00
Helgdag07:00 - 19:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Udon Thani Flygplats UTH Promprakai road, Moo1,Makkaeng 41000 Udon Thani 17.384158, 102.786444 +66-880029008

Sixtkontoret Udon Thani Flygplats UTH

Promprakai road, Moo1,Makkaeng
41000 Udon Thani
 
Tel. +66-880029008

Vägbeskrivning - hur du hittar oss

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service