Biluthyrning
Brno Flygplats
Fäll ihop
Tjeckien // Brno // Brno Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Brno Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Letiste Brno-Turany 1
  627 00 Brno CZ +420-724747200
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: BRQ
Öppettider
Må. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Res enkelt och bekvämt! Hämta upp din bil direkt efter att flyget landat på Brno flygplats. Som flygresenär kan alltid välja mellan många olika modeller på Sixt. Att hyra bil på Brno flygplats ger dig som resenär massor av valmöjligheter. Välj mellan allt från personbilar och 4x4 till kombibilar och lastbilar. Därutöver även göra en rad olika sorter av smarta tilläggstjänser. Tillvalen är framtagna för att skräddarsy din bilresa utifrån dina behov under din resa i landet. Att hyra bil på Brno flygplats är ett prisvärt val för sig som är besökare i landet.

Sixt Biluthyrning Brno Flygplats

Flygplats Brno, IATA BRQ, är Tjeckiens näst största flygplats. Under år 2014 reste 486 134 passagerare via flygplatsen. Vi på Sixt biluthyrning Brno flygplats hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna påbörja färden i landet. Från vårt kontor på Brno flygplats, som är bekvämt beläget i anslutning till flygplatsen, har du nära ut på de centrala vägarna. Vill du hyra bil på Brno flygplats? Besök vår webbsida för att göra en bokning eller kontakta oss på telefon. En hyrbil från Brno flygplats ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i regionen precis så som du vill.

Upptäck Brno

I Brno i sydöstra Tjeckien finns mycket att se och uppleva. Landets näst största stad lockar med charmig atmosfär, historiska sevärdheter och nöjesliv. På Cabbage Market kan du fynda frukt och grönsaker eller vad sägs om att besöka något av de lokala bryggerierna? Den historieintresserade får inte heller missa Cathedral of St. Peter and St. Paul, Spilberk Castle eller den ståtligt vackra Old Town Hall. Zoo Brno blir favoriten hos de yngsta besökarna. Med en egen semesterbil kan du lägga upp resan precis som du vill. Varför inte chansen att även utforska de vackra naturomgivningarna?

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Brno Flygplats BRQ Letiste Brno-Turany 1 627 00 Brno 49.154852, 16.692385 +420-724747200

Sixtkontoret Brno Flygplats BRQ

Letiste Brno-Turany 1
627 00 Brno
 
Tel. +420-724747200

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • 4x4
 • Lastbil

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service