Biluthyrning på Brno Flygplats

 

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Brno Flygplats

Adress

Letiste Brno-Turany 1, 627 00 Brno, Tjeckien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:30 - 16:00

Våra tjänster på Brno Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Res enkelt och bekvämt! Hämta upp din bil direkt efter att flyget landat på Brno flygplats. Som flygresenär kan alltid välja mellan många olika modeller på Sixt. Att hyra bil på Brno flygplats ger dig som resenär massor av valmöjligheter. Välj mellan allt från personbilar och 4x4 till kombibilar och lastbilar. Därutöver även göra en rad olika sorter av smarta tilläggstjänser. Tillvalen är framtagna för att skräddarsy din bilresa utifrån dina behov under din resa i landet. Att hyra bil på Brno flygplats är ett prisvärt val för sig som är besökare i landet.
Sixt Biluthyrning Brno Flygplats

Sixt Biluthyrning Brno Flygplats

Flygplats Brno, IATA BRQ, är Tjeckiens näst största flygplats. Under år 2014 reste 486 134 passagerare via flygplatsen. Vi på Sixt biluthyrning Brno flygplats hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna påbörja färden i landet. Från vårt kontor på Brno flygplats, som är bekvämt beläget i anslutning till flygplatsen, har du nära ut på de centrala vägarna. Vill du hyra bil på Brno flygplats? Besök vår webbsida för att göra en bokning eller kontakta oss på telefon. En hyrbil från Brno flygplats ger dig stor valfrihet att lägga upp resan i regionen precis så som du vill.
Upptäck Brno

Upptäck Brno

I Brno i sydöstra Tjeckien finns mycket att se och uppleva. Landets näst största stad lockar med charmig atmosfär, historiska sevärdheter och nöjesliv. På Cabbage Market kan du fynda frukt och grönsaker eller vad sägs om att besöka något av de lokala bryggerierna? Den historieintresserade får inte heller missa Cathedral of St. Peter and St. Paul, Spilberk Castle eller den ståtligt vackra Old Town Hall. Zoo Brno blir favoriten hos de yngsta besökarna. Med en egen semesterbil kan du lägga upp resan precis som du vill. Varför inte chansen att även utforska de vackra naturomgivningarna?
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Brno Flygplats

Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Brno Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Brno Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Kan jag boka en bil för en längre tid på Brno Flygplats?
Boka enkelt en bil under en längre tid på Brno Flygplats genom att ange resedatum och plats(er) för hämtning/återlämning.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Vanliga frågor om hyrbilar på Brno Flygplats

Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Brno Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Brno Flygplats

Visa mer