Biluthyrning på Prague Flygplats Vaclav Havel

 

Mest populära bilarna i Prague Flygplats Vaclav Havel

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Prague Flygplats Vaclav Havel, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Prague Flygplats Vaclav Havel

Adress

Aviaticka 1, 160 08 Praha, Tjeckien
Mer information

Kontorstider

mån - fre
08:00 - 22:00
lör
08:00 - 20:00
sön
08:00 - 22:00
Helgdagar
08:00 - 20:00

Våra tjänster på Prague Flygplats Vaclav Havel

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Biluthyrning Prague flygplats Vaclav Havel erbjuder ett brett sortiment av biluthyrningstjänster. Hos oss kan du få hyra lyxbilar till ekonomiska priser i Prag. Välj en bil ut vår omfattande fordonspark som passar dina anspråk. Några av hyrbilskategorierna som du kan välja mellan är kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4. Dessutom kan du välja till en rad olika tilläggstjänster beroende på bilmodell. Att hyra bil vid Prague flygplats Vaclav Havel är ett utmärkt sätt att inleda din vistelse i den tjeckiska huvudstaden.
Hämta din hyrbil på Prague flygplats Vaclav Havel

Hämta din hyrbil på Prague flygplats Vaclav Havel

Václav Havel flygplats Prag ligger tio kilometer väster om Prags centrum. Vår flygplats i Praha, som Prag heter på tjeckiska, är döpt efter Tjeckiens första president. På tjeckiska heter flygplatsen Letiště Václava Havla Praha. Vår biluthyrning på Prague flygplats Vaclav Havel hittar du enkelt genom att följa skyltarna när du har landat. Sixt, liksom alla andra biluthyrningsföretag, finns vid parkering C. Där står vår professionella och vänliga personal beredda att lämna över nycklarna till din hyrbil. Att hyra bil på Prague flygplats Vaclav Havel går enkelt och smidigt.
Upptäck Prag med omgivningar med din hyrbil Prag är en stad med en lång historia, vilket inte minst syns i den imponerande blandningen av arkitekturstilar som präglar staden. Ett bra ställe att börja utforska den tjeckiska huvudstaden är Pragborgen, eller Pražský hrad som den heter på tjeckiska. Det befästa slottets historia går tillbaka ända till år 870. I närheten ligger den berömda Karlsbron som korsar floden Moldau. Bron, som öppnades 1402, är i dag en av Prags mest besökta sevärdheter. För den som har valt att hyra bil vid Prague flygplats Vaclav Havel är en utflykt till Kutná Hora att rekommendera. Den av Unesco världsarvslistade staden ligger sju mil öster om Prag. Förutom den vackra arkitekturen är staden även känd för den så kallade Skelettkyrkan i Sedlec, ett kapell som innehåller konstnärligt arrangerade människoben.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Prague Flygplats Vaclav Havel

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Prague Flygplats Vaclav Havel?
För att hyra en bil hos SIXT på Prague Flygplats Vaclav Havel så måste du vara minst 20 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Prague Flygplats Vaclav Havel.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Prague Flygplats Vaclav Havel?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,6
En sammanställning av 479 omdömen
Vägen till Sixt
(4,8)
På Sixt-kontoret
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Vanliga frågor om hyrbilar på Prague Flygplats Vaclav Havel

Kan jag boka en bil för en längre tid på Prague Flygplats Vaclav Havel?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Prague Flygplats Vaclav Havel?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Prague Flygplats Vaclav Havel

Visa mer