Biluthyrning i Ankara

 

Mest populära bilarna i Ankara

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Ankara Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Ankara

Hyrbil i Ankara

Hyrbil i Ankara

Du ska känna dig välkommen till oss på Sixt biluthyrning i Ankara, Turkiet. Vi vill erbjuda flexibla och kreativa lösningar för dig som söker hyra bil i Ankara. Eftersom det finns många anledningar till varför man önskar hyra bil har vi tagit fram ett brett utbud av bilkategorier. Här finner du alltifrån 4x4 till lyxbil. Ekonomi är en kategori som passar de flesta behoven, medan mer specialiserade kategorier som cabriolet och minibuss självklart även finns att välja bland när du vill hyra bil i Ankara./Det är ju förstås inte bara själva fordonet som spelar roll när man vill hyra bil i Ankara. Därför har vi på Sixt tagit fram ett par tillvalstjänster som kan göra din bil ännu lite mer personligt anpassad. Exempel på dessa är sådant som barnstol och GPS-navigatör. En bra försäkring tillåter vidare att man kan känna sig helt lugn i sin bil och vi erbjuder därför ett brett utbud av olika lösningar. Det är viktigt att komma ihåg att det kan förekomma lokala avvikelser på både hyrbilar och tillvalstjänster på vår biluthyrning i Ankara. Därför rekommenderar vi alltid att man gör bokningen via vår app eller hemsida i förväg, vilket även gör det enklare när du vill hämta upp din bil.
Med hyrbil i Ankara från Sixt

Med hyrbil i Ankara från Sixt

Citadellet Hizar utgör något av en knutpunkt för Ankaras historiska sevärdheter. Här spenderar man enkelt en eftermiddag med att strosa omkring, upptäcka och dricka te. Dryga sex kilometer utanför Ankara finner du Atatürk Farm med tillhörande zoo. Detta resmål passar speciellt bra om du reser med barn. En resa till Turkiet blir dock aldrig komplett utan ett besök på något av de turkiska baden. Från vår biluthyrning i Ankara tar du dig enkelt söderut mot förorten Gölbasi och den närliggande sjön med samma namn för en perfekt dagsutflykt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Ankara

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Ankara?
För att hyra en bil hos SIXT på Ankara så måste du vara minst 25 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Ankara.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Ankara?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Ankara. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 80 omdömen
Vägen till Sixt
(4,9)
Bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,8)

Vanliga frågor om hyrbilar i Ankara

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Ankara?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Ankara?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Ankara?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?