Biluthyrning i Turkiet

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Turkiet

Mest populära bilarna i Turkiet

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Istanbul Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Turkiet

Sixt biluthyrning i Turkiet

Sixt biluthyrning i Turkiet

Sixt biluthyrning i Turkiet finns här för dig när du vill anlita tjänster hos en pålitlig firma. Vi har funnits i hyrbilsbranschen i över hundra år och du kan tryggt hyra bil i Turkiet hos oss med vetskapen om att du får en bra service under hela resan. I vår breda flottar av hyrbilar kan du välja en bil ur en önskad kategori, som 4x4, kombibil, sportbil eller cabriolet, och får på så vis en hyrbil i Turkiet anpassad för din typ av resa. Du behöver därmed inte åka runt med en bil som saknar rätt egenskaper för dig.Utöver valet av bil ordnar vi extratjänster för att du ska känna en hög nivå av komfort under hela din vistelse i landet. I utbudet ingår exempelvis bilbarnstol för bättre säkerhet för barnen samt GPS för enklare navigation till din slutdestination. Här finns också valbara tjänster som obegränsad körsträcka och extraförare när du vill hyra bil i Turkiet. Det underlättar din resa, oberoende av om du befinner dig här i jobbet eller på semester.
Körtips i Turkiet

Körtips i Turkiet

Den turkiska trafiken är känd för att vara hektisk, men med några enkla tips blir det lättare att manövrera den.
  • För att komma tillrätta med höga hastigheter har trafikkameror installerats på många ställen. Se till att hålla hastighetsbegränsningarna för både din egen säkerhet och ekonomi.
  • Det är klokt att köra merparten av din resa dagtid för bättre sikt.
  • Använd gärna tutan när du vill fånga någons uppmärksamhet.
Turkiet, ett land med många ansikten

Turkiet, ett land med många ansikten

Turkiets landmassa sträcker sig mil på mil ända in i Asien. Det gör att det är ett verkligt äventyr att köra här. Om du påbörjar din resa i Istanbul kan en hyrbil i Turkiet ta dig till huvudstaden Ankara på några timmar. Där får du möjlighet att utforska storstadens alla attraktioner med både moderna shoppingcentrum och traditionell arkitektur. Därefter kan du fortsätta söderut genom centrala Anatolien för att se en bit av den autentiska turkiska landsbygden. Vi på Sixt ger dig gärna rätt hjälp när du vill hyra bil i Turkiet.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Turkiet

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Turkiet?
För att hyra en bil hos SIXT på Turkiet så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Turkiet.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Turkiet?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 3341 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,6)

Vanliga frågor om hyrbilar i Turkiet

Kan jag boka en bil för en längre tid i Turkiet?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Turkiet?