Biluthyrning på Adana Flygplats

 

Mest populära bilarna i Adana Flygplats

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Adana Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Adana Flygplats

Adress

Domestic Arrival Hall, 011 00 Adana, Turkiet
Mer information

Kontorstider

mån - sön
07:00 - 22:00
Helgdagar
07:00 - 22:00

Våra tjänster på Adana Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Soliga Turkiet är en favoritdestination hos många resenärer. Staden Adana ligger i den södra delen av landet, omgiven av vacker landsbygd och känd för sitt starka näringsliv. Oavsett om du är här på en jobbresa eller för att utforska staden kan du hyra en bil från Adana Flygplats hos oss på Sixt. Vårt utbud av bilar består av flera praktiska och lyxiga personbilar och kombibilar. Vi har även minibussar för större sällskap. Börja din vistelse med att hyra en bil från Adana Flygplats så kommer du snabbt och smidigt iväg till dina destinationer. Det är värt att nämna att vi bara bokar en av bilarna från den valda bilkategorin och inte enskilda bilmodeller. Vi försöker dock alltid se till att du får exakt den bil du vill ha.
Njut av en bekväm start på resan genom att hyra en bil från Adana Flygplats

Njut av en bekväm start på resan genom att hyra en bil från Adana Flygplats

Flygplatsen, vars officiella namn är Adana Sakirpasa Airport (ADA) ligger i stadens västra del. Du har nära till huvudleden D400 och motorväg E90. Att köra in till stadskärnan tar knappt 10 minuter. Du kan även köra din hyrbil från Adana Flygplats till de populära kuststäderna Mersin och Karatas på cirka en timme, perfekt för en dagstur om du vill sola och bada vid kusten.
Utforska Adana, en företagsam stad rik på kultur

Utforska Adana, en företagsam stad rik på kultur

Staden har flera gånger fått utmärkelser för sitt goda företagsklimat och räknas som ett kommersiellt center i landet. Genom att besöka vår biluthyrning på Adana Flygplats gör du det enkelt för dig själv att köra till de olika sevärdheterna i staden. Här bjuds du på många vackra och kulturella platser, staden kan trots allt spåra sina rötter till cirka 1400 år innan Kristi födelse. Besök de gamla marknaderna i staden och glöm inte att titta in på stadens arkeologiska museum. Välkommen till oss på Sixt biluthyrning på Adana Flygplats så tipsar vi gärna om fler platser du kan besöka under din vistelse i Turkiet.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Adana Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Adana Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Adana Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Adana Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Adana Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar på Adana Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Adana Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Adana Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Adana Flygplats

Visa mer