Biluthyrning i Adana

 

Mest populära bilarna i Adana

* Priserna beräknades den 05.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Adana Flygplats, med början den 12.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Adana

Att hyra bil i Adana

Att hyra bil i Adana

Sixt erbjuder en omfattande och prisvänlig hyrbilsflotta vid Biluthyrning Adana i Turkiet. Här kan du välja bland förstklassiga hyrbilar i kategorierna lyxbil, cabriolet, 4x4, minibuss och ekonomi. Med en hyrbil i Adana kan du, vare sig du reser i affärer, i mindre grupp eller turistar med familjen få en smidig, enkel och bekväm vistelse i Adana med omnejd. Sixt målsättning är att du som kund ska bli fullständigt nöjd när du ska hyra bil i Adana och du kan känna dig trygg i vetskapen om att det finns ett fordon som matchar dina och dina medresenärers behov. Till ditt fordonsval har du också, beroende på vilket hyrbilskontor du vänder dig till möjlighet att lägga till populära och bekväma tilläggstjänster som satellitnavigering som hjälper dig att hitta till alla dina destinationer, obegränsad körsträcka, hyrbilspaket för dig under 25, försäkring, extra förare samt barnstolar för de yngstas trygghet. Det är bra om du själv kontrollerar vad som gäller för den plats du befinner dig på eller ska resa till. Var vänlig och notera att ditt Sixtkontor inte har någon möjlighet att garantera dig som hyrestagare en särskild bilmodell utan endast kan utlova en kategori av hyrbilar.
Upplevelser och sevärdheter med en hyrbil i Adana

Upplevelser och sevärdheter med en hyrbil i Adana

När du befinner dig i Adana bör du investera i ett besök i Turkiets största och mycket storslagna moské Adana Merkez Camii. När du väljer att hyra bil i Adana kan du utforska platser som ligger i och utanför staden och göra spännande dagsutflykter till dessa. Endast en kort bilresa bort hittar du exempelvis slottsruinen Anvarza Ruins som ligger på ett berg och bjuder på en fascinerande utsikt, den enorma borgen Yilankale som ligger på en kulle och har en lång historia och Yumurtalik Beach med sitt frestande blåa vatten och kringliggande slottsruiner. Med en hyrbil från Biluthyrning Adana kommer du att kunna vidga dina vyer eftersom du hinner uppleva så mycket mer på kortare tid!
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Adana

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Adana?
För att hyra en bil hos SIXT på Adana så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Adana.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Adana?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Adana. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Vanliga frågor om hyrbilar i Adana

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Adana?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Adana?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Adana?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our stations in Adana

Visa mer