Biluthyrning på Trabzon Flygplats

 

Mest populära bilarna i Trabzon Flygplats

* Priserna beräknades den 27.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Trabzon Flygplats, med början den 03.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Trabzon Flygplats

Adress

Domestic Arrivals Hall No 15, 610 10 Trabzon, Turkiet
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 02:00 07:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 02:00 07:00 - 00:00

Våra tjänster på Trabzon Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vi på Sixt biluthyrning på Trabzon Flygplats står alltid redo att hjälpa dig med en passande bil inför din resa i Turkiet. Du kan antingen komma in till vårt kontor eller använda hemsidan för att säkerställa att du får en hyrbil från Trabzon Flygplats vid ankomst. Har du en budget att tänka på kan du välja en av våra ekonomibilar. Vi har även lyxbilar för dig som vill köra extra bekvämt. Du kan hyra en bil från Trabzon Flygplats som tillhör fordonsgrupperna personbil och kombibil. Det spelar ingen roll om du är här för att sola och bada eller för att göra affärer, vi ser till att du får en bil som passar just din vistelse. Observera att vi lägger undan en bil från den valda bilkategorin och att vi inte kan garantera specifika bilmodeller.
Kör vidare ut i landet från Sixt biluthyrning på Trabzon Flygplats

Kör vidare ut i landet från Sixt biluthyrning på Trabzon Flygplats

När du anländer till flygplatsen, även kallad Trabzon Airport (TZX), är det enkelt att köra in till ditt boende i staden eller till någon annan destination i regionen. Flygplatsen ligger cirka 20 minuter öster om kuststaden Trabzon. Under högsäsong går det även att flyga hit direkt från flera länder, bland annat Tyskland och Österrike. Genom att hyra en bil på Trabzon Flygplats blir det enkelt för dig att utforska alla sevärdheter i närområdet.
Bilburen genom en vacker region i norra Turkiet

Bilburen genom en vacker region i norra Turkiet

Trabzon ligger vid kusten mot Svarta havet och staden är väl värd ett besök. Du kan köra din bil från Sixt till den vackra sjön Uzungöl, en bilresa som tar dig förbi flera mysiga kuststäder och genom de mäktiga bergen. En plats man absolut inte får missa är klostret Soumela, beläget cirka en timme rakt söder om staden. Detta uråldriga kloster ligger högt upp på det branta berget Melá. Få vyer kan överträffa det du får se när du lyckas ta dig upp till klostret. Kom ihåg att ta med dig kameran! Varmt välkommen att hyra en bil på Trabzon Flygplats hos oss på Sixt.
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Trabzon Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Trabzon Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Trabzon Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Trabzon Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Trabzon Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,8
En sammanställning av 272 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,9)
Överlämningen av bilen
(4,9)
Vägen till Sixt
(4,9)

Vanliga frågor om hyrbilar på Trabzon Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Trabzon Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Trabzon Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Trabzon Flygplats

    Visa mer