Biluthyrning på Izmir Adnan Menderes Flygplats

 

Mest populära bilarna i Izmir Adnan Menderes Flygplats

* Priserna beräknades den 31.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Izmir Adnan Menderes Flygplats, med början den 07.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Izmir Adnan Menderes Flygplats

Adress

Arrival Hall, 350 00 Izmir, Turkiet
Mer information

Kontorstider

mån - sön
00:00 - 00:00
Helgdagar
00:00 - 00:00

Våra tjänster på Izmir Adnan Menderes Flygplats

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med Sixt hyrbil från Izmir Flygplats Inrikes blir fortsättningen på din resa både bekväm och ekonomisk. I hyrbilssortimentet hittar du hyrbilar i bland annat kategorierna sport, ekonomi, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Beroende på ditt val av hyrbil har du dessutom möjlighet att komplettera ditt fordonsval med tjänster som försäkring och obegränsad milkostnad, tilläggsförare och satellitnavigering samt även barnstolar och uthyrning för förare under 25 år. Det är bra om du själv tar reda på vad som gäller för den plats där just du befinner dig.
Att Hyra bil vid Izmir Flygplats Inrikes - ADB

Att Hyra bil vid Izmir Flygplats Inrikes - ADB

Izmir Adnan Menderes flygplats som har fått sitt namn efter den förre turkiske premiärministern Adnan Menderes, ligger ungefär 18 kilometer söder om hamnstaden Izmir. När du har landat på Flygplats Izmir är det enkelt att hitta till Biluthyrning Izmir Flygplats Inrikes, du behöver bara följa skyltarna som leder till biluthyrningsplatsen som ligger på adressen Arrival Hall 35000 Izmir, där du både kan hämta och lämna tillbaka din hyrbil. Hyrestagaren kan inte ges någon garanti på att specifika bilmodeller alltid finns tillgängliga, detta gäller endast bilmärken.
Sevärdheter och upplevelser med hyrbil från Izmir Flygplats

Sevärdheter och upplevelser med hyrbil från Izmir Flygplats

Att hyra bil vid Izmir Flygplats Inrikes gör det möjligt att både hinna se och uppleva mer på resan, vare sig du arbetar eller semestrar i Izmir som är en av Turkiets största städer. Här hittar du allt från trendiga shoppingcenter till mer kulturella sevärdheter som kyrkor och andra historiska byggnader, marknader, strandpromenader samt en av landets största hamnar. Missa inte heller den berömda sevärdheten Klocktornet eller Slottet Kadifekale, grundat av Alexander den Store. I stadsdelen Basmane med sina hundraåriga gator kan du strosa runt och uppleva det traditionella Izmir och lite längre bort från staden ligger den antika grekiska staden Ephesus. Att hyra bil vid Izmir Flygplats Inrikes gör att du får ut så mycket mer av din resa. Hämta ut nycklarna till din Sixt hyrbil och låt äventyret börja!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Izmir Adnan Menderes Flygplats

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Izmir Adnan Menderes Flygplats?
För att hyra en bil hos SIXT på Izmir Adnan Menderes Flygplats så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Izmir Adnan Menderes Flygplats.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Izmir Adnan Menderes Flygplats?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,3
En sammanställning av 452 omdömen
Överlämningen av bilen
(4,7)
Återlämningen av bilen
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,2)

Vanliga frågor om hyrbilar på Izmir Adnan Menderes Flygplats

Kan jag boka en bil för en längre tid på Izmir Adnan Menderes Flygplats?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Izmir Adnan Menderes Flygplats?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?

Check out our nearby locations to Izmir Adnan Menderes Flygplats

Visa mer