Biluthyrning i Izmir

 

Mest populära bilarna i Izmir

* Priserna beräknades den 31.05.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Izmir Adnan Menderes Flygplats, med början den 07.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Våra tjänster på Izmir

Hyra bil i Izmir

Hyra bil i Izmir

Upplev mer av din resa till Turkiet genom att använda dig av oss på Sixt biluthyrning i Izmir. Vi har länge arbetat med uthyrning av bilar i regionen och vet hur viktigt det är att du får en hyrbil i Izmir som du trivs med. Därför ser vi till att alltid skräddarsy en lösning åt våra kunder, oavsett vad du har för ärende under resan. Våra bilar finns tillgängliga i kategorier som 4x4, lyxbil, minibuss, cabriolet och ekonomi för att du enklare ska kunna hyra bil i Izmir på dina villkor.När du letar efter en hyrbil i Izmir är det inte bara bilens egenskaper som spelar in. Det gäller också att den invändigt passar din typ av resa. Om du har mindre barn med dig kan det vara skönt att veta att du kan beställa en bilbarnstol som vi installerar i din bil till din ankomst. Du kan också teckna en kompletterande försäkring för att vara fullt förberedd på olyckshändelser. Dessutom har vi GPS-system till uthyrning för enklare navigation. Även om vi inte har möjlighet att garantera specifika bilmodeller kan vi på Sixt erbjuda rätt bil för dina syften när du vill hyra bil i Izmir.
Izmir, en miljonstad med karaktär

Izmir, en miljonstad med karaktär

Izmir har vuxit ut till den tredje största staden i Turkiet och det gör att det finns massor av aktiviteter för alla resenärer. För många räcker det kanske att vila upp sig på någon av alla vackra stränder. Andra väljer att hyra en bil vid en biluthyrning i Izmir och exempelvis ta sig till den lilla byn Cesme. Här kan du både surfa och segla. Du kan också enkelt åka till staden Tire för att besöka den berömda marknaden. Vi på Sixt finns tillgängliga vid vår biluthyrning i Izmir för att tillmötesgå dina behov.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Izmir

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Izmir?
För att hyra en bil hos SIXT på Izmir så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Izmir.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Izmir?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Izmir. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 479 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Izmir

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Izmir?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Izmir?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Izmir?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?