Biluthyrning i Istanbul

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Istanbul

Hyrbil i Istanbul

Hyrbil i Istanbul

Sixt biluthyrning i Istanbul är starten för alla lyckade bilresor i Turkiet. När du vill hyra bil i Istanbul kanske du reser i privata ärenden och därför söker mer flexibilitet under din vistelse. Även i jobbrelaterade resor passar många på att hyra bil i Istanbul så att de enkelt kan hålla ihop kollegorna och komma i tid till de viktiga mötena. Oavsett varför du söker hyra bil i Istanbul erbjuder vi på Sixt alltifrån konventionella bilkategorier som 4x4 och ekonomi, till lyxbil och cabriolet. Är ni ett större sällskap är förstås även minibuss tillgängligt.På vår biluthyrning i Istanbul finner du förutom själva hyrbilen även ett flertal tilläggstjänster som gör det möjligt för dig att göra din hyrbil i Istanbul ännu mer personligt anpassad. Barnstol är en populär sådant, men även GPS lämpar sig för förstagångsbesökarna. Var vänlig att notera att det förekommer lokala avvikelser på vår biluthyrning i Istanbul, Turkiet, varför vi alltid rekommenderar att man göra sin bokning via vår app eller hemsida. Det gör det även snabbare för dig när du vill hämta upp din bil eftersom du då endast behöver komma förbi Sixt bilpool för att få nycklarna.
Att se och göra i Istanbul

Att se och göra i Istanbul

Istanbul erbjuder en kultur som vi både kan känna igen oss i och uppleva som spännande. Moskén Hagia Sofia är svår att missa men även värd ett besök. Den intilliggande gamla staden erbjuder vidare flertalet aktiviteter i form av shopping och god mat, som i sig gör vistelsen mer spännande. Något man inte får missa i Istanbul är de turkiska baden som finns i många utföranden. För lite mer historia är Topkapipalatset från den bysantinska eran väldigt intressant. Palatset fungerar idag i stort sätt som ett vanligt museum och köerna blir snabbt långa så det är bra att vara tidigt ute.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Istanbul
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Istanbul?
För att hyra en bil hos SIXT på Istanbul så måste du vara minst 21 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Istanbul.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Istanbul?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Istanbul. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 1391 omdömen
Återlämningen av bilen
(4,8)
Överlämningen av bilen
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,7)

Vanliga frågor om hyrbilar i Istanbul

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Istanbul?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Istanbul?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Istanbul?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?