Biluthyrning
Antalya Nationella Flygplats
Fäll ihop
Turkiet // Antalya // Antalya Nationella Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Antalya Nationella Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Antalya Havalimani
  07100 Antalya TR +90-8502222000
 
Typ av kontor: Flygplats
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00
 
 

Biluthyrningsleverantören Sixt erbjuder ett gediget sortiment av biluthyrningstjänster vid Antalya Domestic Flygplats. Här kan du hyra bilar till ekonomiska priser i bland annat kategorier som ekonomi, sport, 4x4, cabriolet, lyxbil och minivan. Beroende på ditt fordonsval har du även möjlighet att lägga till tjänster som försäkring, obegränsad milkostnad, tilläggsförare och satellitnavigering, uthyrning för förare under 25 år samt barnstolar med mera. Det är bra om du själv tar reda på vad som gäller för den plats du befinner dig på eller planerar att resa till.

Biluthyrning vid Antalya Domestic Flygplats - AYT

Antalya flygplats som är en internationell flygplats ligger 13 kilometer nordost om centrala Antalya och är den största flygplatsen i landets södra del. Flygplats Antalya används framför allt av turister och besökare av semesterorter i landet. Det är både smidigt, enkelt och bekvämt att hyra bil på Antalya Domestic Flygplats. När du har landat följer du bara skyltarna som leder dig fram till biluthyrningsplatsen som har adressen Antalya Havalimani 07100 Antalya, där du hämtar och lämnar tillbaka din Sixt hyrbil. Det finns inga garantier för att alla specifika bilmodeller alltid är tillgängliga, detta gäller endast bilmärken.

Att hyra bil vid Antalya Domestic Flygplats - minnesvärda platser och sevärdheter

I Antalya finns gott om sevärdheter som exempelvis fantastiska museer, spännande ruiner, anrika byggnader, massor av härliga stränder och natursköna utflyktsmål som du kan besöka med din hyrbil från Antalya Domestic Flygplats. Det mest fascinerande är ändå den förtrollande utsikten över medelhavet. Väl värd ett besök är den gamla staden Kaleici, som ligger i Antalya och är en av stadens mest populära sevärdheter. Gillar man naturupplevelser ska man absolut bege sig till de vita kalkstensklipporna Pamukkale uppe i Taurusbergen som ligger en bit från Antalya och är ett av Turkiets främsta turistmål. En annan fantastisk attraktion är vattenparken Aqua Land Park där det även finns delfinland och delfinföreställningar att titta på. Att hyra bil vid Antalya Domestic Flygplats gör din resa mycket enklare och med en hyrbil från Sixt behöver du inte missa något eftersom du både smidigt, snabbt och bekvämt kan ta dig runt till alla spännande platser!

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Antalya Nationella Flygplats AYTO02 Antalya Havalimani 07100 Antalya 36.900833, 30.794722 +90-8502222000

Sixtkontoret Antalya Nationella Flygplats AYTO02

Antalya Havalimani
07100 Antalya
 
Tel. +90-8502222000

Fordonskategorier och service på detta kontor

 • Personbilar & kombibilar
 • Sportbilar & cabrioleter
 • 4x4

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service