Biluthyrning
Bursa
Fäll ihop
Turkiet // Bursa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bursa: Sixt biluthyrning online-bokning

Välj Sixt Biluthyrning i Bursa när du besöker denna del av Turkiet. Sixt har många alternativ och bilmodeller för olika behov. Kanske en cabriolet lockar eller också behövs en minibuss. När du väljer vår biluthyrning i Bursa är det du och dina önskemål som står i fokus och vårt kontor som hjälper till att uppfylla dem så mycket det bara går. Välkommen till oss när du behöver hyra bil i Bursa.

 
 • Bursa Parkora Mall

  Sixt Biluthyrning
  Akpinar Cad. 12
  16110 Bursa

  Må. - Sö.08:00 - 20:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar

Biluthyrning i Bursa

Sixt är ett av de största företagen i branschen med mångårig erfarenhet av biluthyrning. Utbudet kan skilja sig lite mellan olika kontor men vänd dig med förtroende till oss när du behöver hyra bil i Bursa så hjälper vi dig med det som behövs. Ska du ut på landsbygden kan det exempelvis vara klokt att välja 4x4. Det kan också finnas möjlighet att göra olika tillval, som satellitnavigering, barnstolar eller annat som behövs för att göra resan bekväm och problemfri oavsett om du behöver ekonomi eller lyxbil.Tänk på att det är förbjudet att tala i handhållen mobiltelefon eller skicka SMS under körning i Turkiet.

Med hyrbil i Bursa

Bursa är den fjärde största staden i landet och samtidigt huvudort i provinsen med samma namn. När du väljer att hyra bil i Bursa väljer du också en möjlighet att lätt och snabbt se dig omkring, kanske bila till välkända Istanbul en bit bort eller bara köra till närliggande besöksmål allt efter tycke och smak. Är man i detta spännande land vill man säkert inte missa hamam, det berömda turkiska badet och det finns flera att välja på runt om i regionen. Önskas vintersport finns det fantastiska Uludag Ski Resort inom räckhåll för härlig skidåkning. Den charmiga lilla byn Cumalikizik ligger bara en kort bilresa bort med hyrbil från Bursa.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service