Biluthyrning
Gaziantep
Fäll ihop
Turkiet // Gaziantep
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Gaziantep: Sixt biluthyrning online-bokning

Få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Anatolien och Turkiet genom att hyra bil på Sixt biluthyrning i Gaziantep. Med en omfattande fordonspark där man kan finna såväl en lyxbil som en småbil, liksom en cabriolet, 4x4 eller minibuss har Sixt världsomfattande hyrbilsnät något för alla. På vår biluthyrning i Gaziantep är utbudet emellertid något mer begränsat: vi har fordonskategorierna person- och kombibilar att erbjuda. Varmt välkommen att hyra bil i Gaziantep hos Sixt!

 
 • Gaziantep Oguzeli Flygplats
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00
  Boka på detta kontoret

 • Gaziantep Oguzeli Flygplats

  Sixt Biluthyrning
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Må. - Sö.07:00 - 23:00
  Helgdag07:00 - 23:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, 4x4

Välj själv hur du vill ha din hyrbil i Gaziantep

Oavsett om har vägarna förbi vår biluthyrning i Gaziantep för att du är på affärsresa, semester eller bara vill frossa i baklava gör vi allt vad vi kan för att din bilhyra ska bli precis så som du har tänkt dig. Hittar du inte så bra i den här delen av Turkiet vill du kanske ha satellitnavigering i bilen, och reser du med små barn kan en bilbarnstol vara bra att ha. Vi erbjuder en rad sådana tilläggstjänster, beroende på bilmodell. Vi vill också påpeka att vid hyra av bil i Gaziantep garanteras du en fordonskategori, inte en specifik bilmodell.

Se och upplev mer med din hyrbil i Gaziantep

Trakterna kring Gaziantep har varit bebodda sedan flera tusen år före vår tideräkning, så det är knappast förvånande att staden är full av historiska byggnader och lämningar. Samtidigt är staden ett nav för sydöstra Turkiets ekonomi. Mitt i Gaziantep ligger citadellet, beläget på en kulle likt Akropolis i Aten. Njut av utsikten och lär dig om stadens historia i museet. Vill du uppleva en bazaar som är som hämtad ur Tusen och en natt ska du besöka bakırcılar çarŞısı. Den som varit förutseende nog att hyra bil i Gaziantep och saknar havet kör till Iskerenderun vid Medelhavet på dryga två timmar.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service