Biluthyrning
Gaziantep Oguzeli Flygplats
Fäll ihop
Turkiet // Gaziantep // Gaziantep Oguzeli Flygplats
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil Gaziantep Oguzeli Flygplats: Sixt Biluthyrning

Kontorsuppgifter
Adress: Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep TR +90-8502222000
 
Typ av kontor: Flygplats
GDS - Kod: GZT
Öppettider
Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00
 
 

Börja dig vistelse i Turkiet hos oss på Sixt biluthyrning på Gaziantep Oguzeli Flygplats. Vi tillhandahåller många hyrbilsbilmodeller inom kategorier som personbil och kombibil. Använd vår hemsida för att se exakt vilka fordonskategorier som finns tillgängliga. Tänk på att du även kan anpassa din hyrbil från Gaziantep Oguzeli Flygplats med hjälp av våra extratjänster. En GPS kan exempelvis passa perfekt för dig som vill utforska både staden och resten av regionen.

Res vidare till stadens kärna från vår biluthyrning i Gaziantep Oguzeli Flygplats

Det går snabbt att ta sig in till stadskärnan genom att hyra en bil från Gaziantep Oguzeli Flygplats, även kallad Oguzeli International Airport (GZT). Resan tar bara cirka 30 minuter. Genom Gaziantep sträcker sig motorvägen O-52. Du kan hyra en bil från Gaziantep Oguzeli Flygplats och köra österut till Sanliurfa eller västerut till Adana och Mersin. Oavsett hur du vill lägga upp din vistelse i landet så finns vi på Sixt här för att hjälpa dig med ett fordon som passar just dig.

Utforska en av de största städerna i landet

Med över en miljon invånare är detta en av de allra största städerna i landet. Här finns flera museer, trevliga basarer och historiska byggnader, bland annat stadens stora slott. Gaziantep Kalesi, som du kan hitta mitt i staden, byggdes först av det hettitiska riket, en civilisation från runt år 1300 före Kristus. Det som då var ett utkikstorn byggdes till ett riktigt slott av romarna. Idag finns ett intressant museum beläget i slottet, väl värt ett besök. Vill du ha fler tips på saker att göra eller platser att se behöver du bara komma in till oss på Sixt. Få ut så mycket som möjligt av din resa i landet genom att hämta ut en passande hyrbil på Gaziantep Oguzeli Flygplats hos oss.

 

Kontorsuppgifter

Öppettider

Må. - Sö.07:00 - 23:00
Helgdag07:00 - 23:00

Kontakt / Borttappat & Upphittat

Sixtkontoret Gaziantep Oguzeli Flygplats GZT Gaziantep Oguzeli Int. Airport 27000 Gaziantep 36.944941, 37.473439 +90-8502222000

Sixtkontoret Gaziantep Oguzeli Flygplats GZT

Gaziantep Oguzeli Int. Airport
27000 Gaziantep
 
Tel. +90-8502222000

Fordonskategorier och service på detta kontor

  • Personbilar & kombibilar
  • 4x4

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service