Biluthyrning
Sanliurfa
Fäll ihop
Turkiet // Sanliurfa
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Sanliurfa: Sixt biluthyrning online-bokning

Sanliurfa är en uråldrig stad i sydöstra Turkiet. Det är en av de viktigaste städerna inom Islam och en populär plats för religiösa pilgrimsresor. Vill du hyra en bil i Sanliurfa kan du med fördel vända dig till oss på Sixt. Vår biluthyrning på Sanliurfa flygplats tillhandahåller bilar från kategorier som sportbil, cabriolet, personbil, kombibil, minibuss och kraftfulla 4x4-bilar. Oavsett om du är här för att besöka de religiösa platserna eller för att ta del av stadens unika och historiska rötter kan vi på Sixt hjälpa dig hitta en passande bil.

  • Inget kontor hittades i staden

Sixt biluthyrning i Sanliurfa erbjuder smidig bokning online

Börja ditt besök på bästa sätt genom att förboka din hyrbil i Sanliurfa. Använd vår hemsida för att ange vilken bilkategori du är intresserad av och lägg sedan till extratjänster som GPS, bilbarnstol eller något annat passande tillägg. Just en GPS kan vara bra att ha om du exempelvis vill köra din hyrbil från Sanliurfa till platser som den förhistoriska utgrävningsplatsen Göbekli Tepe. Vänligen notera att vi inte garanterar enskilda bilmodeller vid bokning. Vi ser dock till att reservera en hyrbil från Sanliurfa som tillhör den bokade bilkategorin.

Få ut mesta möjliga av din resa i Turkiet

När du har en egen bil i Sanliurfa är det enklare att utforska området och det finns väldigt mycket att se och uppleva. Bara i Sanliurfa kan du hitta mängder av gamla byggnader och kvarter, heliga grottor och antika slott samt naturligtvis Göbekli Tepe, mänsklighetens äldsta tempel. Arkeologer tror att templet är över 12 000 år gammalt. Genom att hyra en bil i Sanliurfa kan du köra till templet på runt 20 minuter. Vill du ha en unik upplevelse är du varmt välkommen till denna antika del av Turkiet. Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig med ditt bilburna besök.

 
 

Dina fördelar med Sixt

  • Sixt bästa pris-garanti
  • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
  • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
  • Miles & More - Tjäna miles
  • Inga dolda kostnader
  • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
  • Inga kreditkortskostnader
  • Excellent customer service