Biluthyrning i Tyskland

 

Utgå ifrån någon av dessa platser i Tyskland

Mest populära bilarna i Tyskland

* Priserna beräknades den 02.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från München Flygplats, med början den 09.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Upptäck Tyskland

Sixt biluthyrning i Tyskland

Sixt biluthyrning i Tyskland

Sixt hälsar dig varmt välkommen att hyra bil i Tyskland. Med ett stort antal uthyrningskontor över hela landet och en omfattande fordonspark har du alltid nära till en hyrbil i Tyskland från Sixt. Oavsett om det är affärer eller semester som för dig hit har vi passande hyrbilar för dig och ditt sällskap. Att hyra bil i Tyskland går smidigt och enkelt hos oss. Vår biluthyrning i Tyskland erbjuder bland annat praktiska småbilar, stora herrgårdsvagnar, lyxiga sedaner, robusta 4x4 och självklart även ett urval av cabrioleter och sportbilar. Därtill kan du välja någon eller några av våra populära tilläggstjänster. Vill du vara säker på att hitta dit du ska kan satellitnavigering vara en god idé, och planerar du att tillbringa mycket tid på Autobahn kan en extra förare eller obegränsad körsträcka vara ett alternativ för dig. Självklart erbjuder vi även bilbarnstolar för dig som reser med små barn.
Körregler i Tyskland

Körregler i Tyskland

Trafikreglerna skiljer sig sällan från de som gäller i Sverige. Däremot är tempot på tyska vägar i regel betydligt högre, även om den mytomspunna fria farten på Autobahn långt ifrån gäller på alla vägsträckor. Likt i de flesta andra länder är det förbjudet att tala i mobiltelefon medan man kör, annat än med handsfree. Har du barn som är under 150 cm eller yngre än tolv år måste de sitta i bilbarnstol eller bälteskudde i baksätet. Barn under 3 år får dock sitta i barnstol i framsätet.
Vad man kan se med hyrbil i Tyskland

Vad man kan se med hyrbil i Tyskland

Tyskland är ett land som har oerhört mycket mer att erbjuda än vad många som bara ser det som en transportsträcka vidare söderut tror. Vid sidan om metropoler som Berlin, Hamburg, München och Köln finns det ett stort antal småstäder vars medeltida stadskärnor skulle ha setts som en nationell stolthet om de hade legat i Sverige. Den som har valt att hyra bil i Tyskland kan till exempel bila runt i Harzområdet i de centrala delarna i norr. Städer som Goslar, Einbeck, Quedlinburg och Werningerode är fulla av medeltida korsvirkeshus och en sällsam charm.
Show more

Bra att veta när du hyr bil i Tyskland

Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Tyskland?
För att hyra en bil hos SIXT på Tyskland så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Tyskland.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil i Tyskland?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,4
En sammanställning av 232143 omdömen
Vägen till Sixt
(4,7)
På Sixt-kontoret
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf Diesel Aut.
VW Golf Diesel Aut.
VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
BMW M3 Limousine
BMW M3 Limousine
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A1
Audi A1

Vanliga frågor om hyrbilar i Tyskland

Kan jag boka en bil för en längre tid i Tyskland?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Tyskland?

Utforska våra uthyrningskontor i Tyskland

Visa mer

Här hittar du oss på flygplatserna i Tyskland

Visa mer