Biluthyrning i Köln

 

Finns i över 105 länder

Hyrbilar jorden runt i 110 år

Premiumflotta

Känn dig som en VIP vart du än kör i våra bilar

Nya bilar

Vi har den nyaste fordonsflottan i stan

Helt digitalt

Du slipper köa vid disken

Våra tjänster hos Köln

Sixt biluthyrning i Köln

Sixt biluthyrning i Köln

Planerar du en resa till Tyskland? En smidig och prisvärd lösning är att boka en bil som du hämtar upp direkt efter ankomst till Köln. Tack vare att vi erbjuder uthyrningskontor på en rad ställen i city kan du alltid hitta något som passar just önskemål. Du kan till exempel välja att hyra en bil på flygplatsen eller vid centralstationen liksom vid Köln Messe/Deutz Bahnhof. Du hittar dessutom flera andra stationer runt om i stadens centrala delar. Här på Sixt Biluthyrning Koeln finns en rad olika tillgängliga bilmodeller att välja bland. Att hyra bil i Koeln ger dig som kund många av alternativ. Välj mellan allt från 4x4, cabriolet och minibuss eller varför inte boka en lyxbil? Här finns bilar i alla ekonomi klasser. Dessutom kan du även välja flera olika typer av tillval på vår biluthyrning i Koeln. Dessa tilläggstjänster är tillgängliga för att göra din resa med Sixt ska bli så enkel och smidig som möjligt.
Enkel och prisvärd biluthyrning Koeln

Enkel och prisvärd biluthyrning Koeln

Att hyra bil i Koeln är ett smart val för dig som är besökare i staden, oavsett om du är här på semester eller affärsresa. Vi på Sixt hjälper dig med allt som behövs för du så snabbt som möjligt kunna starta bilresan i staden. Efter att du hämtat upp ditt hyrfordon är du redo att påbörja bilresan i Tyskland. Kölnerdomen är en av stadens allra mest kända sevärdheter. Botaniska trädgården, Roman Praetorium och Kölner Zoo hör också till några av de populäraste besöksmålen i staden. Vill du hyra bil i Koeln ? Besök vår webb för att göra en reservation eller kontakta oss på telefon. Reservera en hyrbil i Koeln anpassad efter dina reseönskemål. Du får alltid stor frihet att upptäcka allt som landet erbjuder med en hyrbil från Koeln.
Show more
Bra att veta när du hyr bil i Köln
Vad är åldersgränsen för att hyra bil i Köln?
För att hyra en bil hos SIXT på Köln så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din hyrbil på Köln.
Kan jag välja en annan plats för återlämning i Köln?
Det går att hyra bil enkel väg, exempelvis mellan två kontor, i Köln. En avgift kan tillkomma.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,5
En sammanställning av 9918 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,7)
Vägen till Sixt
(4,6)
Återlämningen av bilen
(4,5)

Vanliga frågor om hyrbilar i Köln

Vad behöver jag för att kunna hyra en bil i Köln?
Kan jag boka en bil för en längre tid i Köln?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil i Köln?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?