Biluthyrning på Köln Centralstation

 

Mest populära bilarna i Köln Centralstation

* Priserna beräknades den 02.06.2023 för en 4 dagars förbetald hyresperiod från Köln Centralstation, med början den 09.06.2023. Våra priser ändras dagligen och detta erbjudande är inte garanterat.

Vägbeskrivning till uthyrningskontoret Köln Centralstation

Adress

Trankgasse 11 im Hbf, 506 67 Köln, Tyskland
Mer information

Kontorstider

mån - sön
06:00 - 21:00
Helgdagar
06:00 - 21:00

Våra tjänster på Köln Centralstation

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Du som planerar en resa till västra Tyskland är varmt välkommen in till oss på Sixt biluthyrning i Köln Centralstation. Vi är belägna mitt i centrum, inne på stationen. Detta gör det otroligt smidigt för våra kunder som anländer i Köln med tåg. Andra landmärken runtomkring är den vackra Rhen, som är Västeuropas största flod. Köln är en bra utgångspunkt i Tyskland, oavsett om du ska vidare till större städer som Düsseldorf och Bonn eller om du helt enkelt ska utforska centrala Köln. Gör det enkelt, besök hemsidan för att hyra bil i Köln redan idag!
Enkelt och smidigt att hyra bil i Köln Centralstation

Enkelt och smidigt att hyra bil i Köln Centralstation

Att köra en egen hyrbil från Köln Centralstation är bekvämt, du får med dig allt bagage på ett smidigt sätt och kan snabbt köra från en del av staden till en annan. Samtidigt får du med dig hela familjen eller kompisgänget! Vi på Sixt har ett stort urval av fordonskategorier att välja på i staden. De olika fordonen är passande för olika typer av resor. För dig som vill kunna se mer av staden kan vi varmt rekommendera våra moderna och bekväma person- och kombibilar. För längre körsträckor kan det dock vara skönare med en bil från premiumklassen, exempelvis en sportbil eller cabriolet. För off-road-körning är 4x4-fordon att föredra. Din hyrbil från Köln Centralstation blir komplett när du adderar dina tillvalstjänster. Du kan utöka försäkringen till bilen, registrera fler än en förare eller få en praktisk navigator installerad. Bokar du online blir det lättare att se exakt alla tjänster vi erbjuder samt om fordonet har obegränsat med kilometer. Vi på Sixt bokar den fordonskategori du valt, men inte någon specifik biltyp. Detta kan du själv välja med din iPhone när du kommer in till kontoret. När din resa i landet är slut går det bra att återlämna din hyrbil i Köln Centralstation vilken tid som helst på dygnet. Vi på Sixt ser fram emot att hälsa dig välkommen!
Show more

Bra att veta när du hyr bil på Köln Centralstation

Vad är åldersgränsen för att hyra bil på Köln Centralstation?
För att hyra en bil hos SIXT på Köln Centralstation så måste du vara minst 18 och ha ett giltigt körkort. Vissa fordonstyper har en högre åldersgräns, och en föraravgift för yngre förare kan tillkomma.
Kan jag ändra, förlänga eller avbeställa min bokning?
Hos SIXT kan du antingen betala online eller när du hämtar din bil i Köln Centralstation.
Vilka handlingar behöver jag för att hyra bil på Köln Centralstation?
Du måste ha haft körkort i minst 1 år (beroende på fordonstyp). Du kan också behöva ett internationellt körkort, eller en officiell översättning av ditt körkort.
Show more
Visa alla vanliga frågor

Kundrecensioner och feedback

4,1
En sammanställning av 484 omdömen
På Sixt-kontoret
(4,3)
Återlämningen av bilen
(4,3)
Bilen
(4,0)

Latest premium additions to the fleet

BMW M3 Limousine
BMW M3 Limousine
Jaguar F-Type Coupé
Jaguar F-Type Coupé
VW Multivan
VW Multivan
Audi A8
Audi A8
Range Rover Velar
Range Rover Velar
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Audi A8 S tronic
Audi A8 S tronic
Defender 90
Defender 90
Mercedes-Benz S-Class
Mercedes-Benz S-Class
Audi A7 S tronic
Audi A7 S tronic

Vanliga frågor om hyrbilar på Köln Centralstation

Kan jag boka en bil för en längre tid på Köln Centralstation?
Behöver jag köpa till försäkringsskydd för min hyrbil på Köln Centralstation?
Kan jag lägga till en extra förare till min bokning?