Biluthyrning
Achim
Fäll ihop
Tyskland // Achim
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Achim: Sixt biluthyrning online-bokning

Achim bei Bremen, Achim im Landkreis Verden eller bara Achim som staden vanligtvis kallas, är en mysig stad strax utanför Bremen i norra Tyskland. Hit kommer både affärsresenärer och familjer som ska semestra i ett vackert landskap. Om du själv ska hit får du gärna besöka vår biluthyrning i Achim. Vi på Sixt kan hjälpa dig hitta en passande bil som förenklar din vistelse i landet. Med en hyrbil i Achim blir det lätt att utforska centrum, närliggande områden och även ta dig till andra städer. Från vårt kontor kan du hyra bil i Achim från vårt ekonomisegment med prisvärda person- och kombibilar. Vi tillhandahåller även lastbilar. Hör av dig så berättar vi mer.

 
 • Achim

  Sixt Biluthyrning
  Obernstr. 93
  28832 Achim

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Utöka komforten när du ska hyra bil i Achim

När du ska hyra bil i Achim från oss på Sixt kan du med billiga medel utöka komforten i din bil. Vi erbjuder nämligen ett stort urval av tilläggstjänster. Det är med hjälp av dessa du ger bilen mer finesser, högre komfort och ökad trygghet. Några av våra populära extratjänster är navigator, att registrera fler förare, utöka försäkringspaketet eller lägga till en bilbarnstol. När du bokar en hyrbil i Achim online kan du se alla tillval samt reservera en bilgrupp. Däremot går det inte att reservera en specifik bilmodell.

Besök vår biluthyrning i Achim och få en bättre start på resan

Vi på Sixt ser fram emot att få hjälpa dig med din vistelse i Tyskland. Vi kan rekommendera en bil som både passar din ekonomi men också dina önskemål. När du kan köra själv i den här delen av landet blir avstånden inte längre ett problem. Genast kan du enkelt ta dig mellan städer och sevärdheter. Kanske vill du passa på att besöka Berlin under din resa? Huvudstaden ligger knappt fyra timmars bilfärd öster om Achim. Även Bremen och Hannover ligger inom nära köravstånd. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service