Biluthyrning
Arnsberg
Fäll ihop
Tyskland // Arnsberg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Arnsberg: Sixt biluthyrning online-bokning

Behöver du en hyrbil i Arnsberg? I så fall är du varmt välkommen in till oss på Sixt! Hos oss kan du välja mellan flera praktiska och bekväma bilgrupper, vi har samlat fordon som passar de flesta resenärer. Du finner vår biluthyrning i Arnsberg endast ett stenkast från järnvägsstationen Neheim-Hüsten, alldeles intill floden Ruhr. Om du tidigare varit i Dortmund vet du att det bara tar en halvtimme att köra till Arnsberg. Välj ut en passande bil hos oss för din vistelse i Tyskland. Vi har både person- och kombibilar, sportbilar, cabrioleter, 4x4-fordon och lastbilar. Du kan även hyra minibussar, vilka finns på förfrågan i mån av tillgänglighet.

 
 • Arnsberg

  Sixt Biluthyrning
  Bahnhofstr. 134
  59759 Arnsberg

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Praktiska extratjänster när du ska hyra bil i Arnsberg

Att välja ut en bilgrupp är inte allt du kan göra när du ska hyra bil i Arnsberg från oss på Sixt. Vi erbjuder dessutom mängder av smarta tillvalstjänster. Genom att förhandsboka din hyrbil i Arnsberg online kan du se alla våra extratjänster och välja vad som passar just din resa. Några exempel är dieselmotor, bilbarnstol och navigator. På hemsidan ser du också att olika bilgrupper har olika ålderskrav, alltifrån 18 till 21 år. Vi bjuder även på fria kilometer! Sixt kan inte reservera enskilda bilmodeller men ser däremot till att du alltid får en motsvarande bil från den valda kategorin.

Arnsberg är en perfekt utgångspunkt för din resa i Sauerland

Oavsett vad du har för syfte med din resa till Tyskland är Arnsberg en väldigt bra utgångspunkt om du besöker Sauerland. Anledningen? Staden är tillräckligt stor för att erbjuda både sevärdheter och aktiviteter. Dessutom ligger den på bilavstånd från andra storstäder som Düsseldorf och Köln. Med en hyrbil från Arnsberg är det även möjligt att köra till Berlin på cirka fem timmar via A2. Tack vare närheten till floden Ruhr erbjuds spännande forsränningsaktiviteter i regionen. Längs floden finns även flera borgar och slott samt vackra naturområden. Om du besöker staden med barnen kan ett stopp till badpalatset Nass Arnsberg vara kul. Hit kör du på knappt 10 minuter från vår biluthyrning i Arnsberg. Gör, se och upplev mer genom att hyra bil i Arnsberg!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service