Biluthyrning
Arnstadt
Fäll ihop
Tyskland // Arnstadt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Arnstadt: Sixt biluthyrning online-bokning

I mellersta Tyskland, strax söder om Erfurt, ligger staden Arnstadt. Kanske ska du hit på jobb eller på semester? Oavsett syftet med din resa kan vi på Sixt varmt rekommendera en passande hyrbil i Arnstadt. Att på egen hand kunna köra runt i landet öppnar upp för många möjligheter. Du kan själv välja när och var du ska åka, hur länge du vill stanna och om du vill besöka andra städer. Kom in till vår biluthyrning i Arnstadt så hjälper vi dig gärna med vistelsen. Vi har flera biltyper som kan passa. Välj mellan moderna person- och kombibilar eller uppgradera resan genom att hyra bil i Arnstadt från premiumklassen. Vi har både sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. På kontoret finns även möjlighet att hyra lastbilar.

 
 • Arnstadt
  Ichtershaeuser Strasse 72
  99310 Arnstadt

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 11:00
  Boka på detta kontoret

 • Arnstadt

  Sixt Biluthyrning
  Ichtershaeuser Strasse 72
  99310 Arnstadt

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Upptäck stora fördelar med att hyra bil i Arnstadt via vår hemsida

När du ska hyra bil i Arnstadt från oss på Sixt behöver du inte vänta tills du har anlänt. Du kan boka en bil redan nu via vår hemsida. Det första du behöver göra är att fylla i de datum då du behöver en hyrbil i Arnstadt. Därefter väljer du ut en passande fordonsgrupp. För att göra bilen smartare, mer praktisk och mer anpassad efter dina behov kan du lägga till våra tillval. Några exempel på saker du kan applicera till din bil är navigator, bilbarnstolar och registrering av extra förare. Du kan även utöka försäkringspaketet. En sak du tyvärr inte kan göra är att boka en specifik bilmodell online. Däremot reserverar vi alltid en likvärdig bil från ditt val av fordonskategori.

Påbörja din resa hos vår biluthyrning i Arnstadt

Arnstadt är tvivellöst en riktig pärla. Här finns både historiska sevärdheter, ett bra shoppingutbud och många trevliga restauranger. Ett måste under din vistelse här är att göra ett stopp vid Schloss Neideck. Detta vackra slott är flera hundra år gammalt och du kan ta dig hit via väg Mühlweg på cirka sex minuters bilfärd från vårt kontor. Om barnen är med på resan kan det snabbt bli långtråkigt att gå omkring på museum. Varför inte besöka stadens djurpark istället? Fasanerie Zoo ligger tio minuter från vårt kontor och är ett mycket populärt utflyktsmål! Välkommen till Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service