Biluthyrning
Aschaffenburg
Fäll ihop
Tyskland // Aschaffenburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Aschaffenburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Aschaffenburg är en vacker stad belägen intill floden Main i delstaten Bayern. Här finns även vår biluthyrning i Aschaffenburg. Du är varmt välkommen till oss på Sixt när du vill hitta en lämplig bil för din resa i regionen. Tyskland är ett utmärkt land att bila i och du kan säkerligen hitta en bra hyrbil i Aschaffenburg från vårt kontor. Vi tillhandahåller praktiska person- och kombibilar från vår ekonomiklass. Du kan även hyra bil i Aschaffenburg från premiumklassen, exempelvis 4x4-fordon. Kontoret ligger bara en halvtimme från Frankfurts internationella flygplats, perfekt för dig som landar just här.

 
 • Aschaffenburg
  Suedbahnhofstrasse 18
  63739 Aschaffenburg

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:30 - 10:30
  Boka på detta kontoret

 • Aschaffenburg

  Sixt Biluthyrning
  Suedbahnhofstrasse 18
  63739 Aschaffenburg

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:30 - 10:30

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Skräddarsydda hyrbilar från vårt kontor i Aschaffenburg

Att hyra bil i Aschaffenburg är smidigt när du vänder dig till oss på Sixt. Via vår hemsida kan du inte bara välja mellan flera bilkategorier, du kan även skräddarsy bilen med smarta tillval. En uppskattad extratjänst är att lägga till en praktisk navigator. Med hjälp av den blir det enklare att hitta rätt avfarter och slippa köra fel. Om du förhandsbokar bilen på nätet ser du alla våra tillvalstjänster. Som du ser när du bokar online väljer du bland flera olika bilkategorier, dock kan vi inte reservera specifika bilmodeller. Däremot får du alltid en likvärdig hyrbil i Aschaffenburg.

Njut av en trevligare vistelse genom att hyra bil i Aschaffenburg

För dig som besöker den här delen av Tyskland finns mycket att se. Aschaffenburg i sig är en stad med många gamla borgar och slott, museum och vackra parker. Varför inte ta en tur ut till Schloss Johannisburg? Renässansslottet ligger knappt två kilometer bort från vår biluthyrning i Aschaffenburg. Staden har även många vackra kyrkor, bland annat den spektakulära Unsere Liebe Frau, belägen några få minuters körsträcka från kontoret. Vi välkomnar dig med öppna armar och hoppas på att kunna hjälpa dig med din vistelse i landet.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service