Biluthyrning
Aumund
Fäll ihop
Tyskland // Aumund
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Aumund: Sixt biluthyrning online-bokning

En kort sträcka norr om Bremen i norra Tyskland hittar du staden Aumund. Här finns även vår biluthyrning i Aumund. Vi på Sixt är enkla att hitta, vårt kontor ligger alldeles vid floden Weser och i den centrala delen av staden. Från oss kan du få en bättre start på din resa, vi erbjuder dig nämligen ett komplett sortiment av trevliga bilgrupper. Kanske vill du slå på stort under din semester och köra ett riktigt lyxigt fordon? Kolla i så fall in våra sportbilar och cabrioleter. För dig som helst reser så billigt som möjligt har vi även prisvärda och moderna person- samt kombibilar i olika modeller. Dessa passar minst lika bra för affärsresenären som för barnfamiljen. Du kan även hyra ett 4x4-fordon eller en lastbil från oss.

 
 • Bremen Norr/Aumund
  Aumunder Feldstr. 47
  28757 Bremen

  Må. - Fr.07:00 - 15:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bremen Norr/Aumund

  Sixt Biluthyrning
  Aumunder Feldstr. 47
  28757 Bremen

  Må. - Fr.07:00 - 15:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Börja din resa redan nu genom att hyra bil i Aumund

Du behöver inte vänta till sista stund för att hyra bil i Aumund. Tvärtom kan du faktiskt reservera en bilgrupp redan idag. På vår hemsida får du en tydlig översikt över det bilutbud vi har tillgängligt för dina resedatum. Här kan du samtidigt lägga till smarta extratjänster för att göra bilen ännu bättre. Du kan som sagt reservera en bilgrupp online, däremot är det inte möjligt att boka upp enskilda bilmodeller. Efter att du fört in dina resedatum och hittat en hyrbil i Aumund som känns rätt kan du gå vidare till våra extratjänster. Passa på att lägga till de du tycker verkar användbara, exempelvis en GPS eller kanske en dieselmotor?

Utnyttja din vistelse till max genom att hyra bil i Aumund

Att utforska Tyskland med en hyrbil i Aumund har sina fördelar. Det är otroligt skönt att slippa passa busstider och kolla upp hur tågen går. Istället är det bara att ta plats i bilen och köra iväg. Aumund är en stad som ligger väldigt nära andra storstäder, bland annat Bremen (25 minuter från vår biluthyrning i Aumund) samt Hamburg (1,5 timma från kontoret). I Aumund finns dock en del att utforska. Sträck på benen i den vackra stadsparken, den ligger endast några minuter från kontoret. Du har även ett fint museum inte alltför långt bort; Segelschulschiff Deutschland. Hit kör du på cirka tio minuter. Ha en riktigt trevlig resa önskar vi på Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service