Biluthyrning
Aurich
Fäll ihop
Tyskland // Aurich
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Aurich: Sixt biluthyrning online-bokning

Aurich är en stad i nordvästra Tyskland, centralt belägen i regionen Ostfriesland. Härifrån är det cirka 1,5 timmes bilfärd till Bremen och 2,5 timme till Hamburg. För dig som ska besöka staden, kanske i jobbet eller på semester, är du välkommen in till oss på Sixt. Vår biluthyrning i Aurich har många bra hyrbilar som kan vara lämpliga för din vistelse. Förutom våra populära person- och kombibilar från vår ekonomiklass kan du även uppgradera dig till en lyxbil. Välj mellan snygga och bekväma sportbilar, cabrioleter och 4x4-fordon. Hos oss har du även möjlighet att hyra lastbil och minibussar. Vårt kontor är praktiskt beläget, endast fem minuter från centrum och utmed väg 72.

 
 • Aurich
  Emder Str. 28
  26607 Aurich

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Aurich

  Sixt Biluthyrning
  Emder Str. 28
  26607 Aurich

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 13:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Våra bilar gör din resa bekvämare

Att hyra bil i Aurich är oerhört enkelt, det enda du behöver göra är att välja ut en önskad bilgrupp via hemsidan för att sedan fullända den med hjälp av våra tillvalstjänster. Genom att applicera tillval som navigator, dieselmotor eller registrera extra förare blir din hyrbil i Aurich inte bara bekvämare, den blir mer mångsidig. En sak du dock inte kan göra när du förbokar bil på nätet är att reservera specifika bilmodeller. Vi kan endast boka en motsvarande bil från vald bilgrupp, vilken självklart är helt komplett utrustad med dina tillval. Åldersgränsen varierar en del beroende på vilken bilgrupp du väljer, vanligtvis mellan 18 och 25 år.

Välkommen till oss när du vill hyra bil i Aurich

Från vår biluthyrning i Aurich kan du snabbt och lätt välja ut ett fordon som passar din vistelse i Tyskland. Med en egen bil kan du både se dig omkring inne i centrum men också hinna med att besöka andra städer, exempelvis Norden som ligger vid havet, cirka 40 minuter norr om vårt kontor. Med en hyrbil i Aurich kan du flexibelt köra mellan sevärdheterna. Besök exempelvis Aurich History Museum som ligger bara några minuters körsträcka bort via B72. Ta gärna en sväng förbi Kloster Ihlow, ännu en spektakulär sevärdhet. Hit kör du på drygt tio minuter från vårt kontor. Välkommen till oss på Sixt när du vill hyra bil i Aurich!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service