Biluthyrning
Bad Hersfeld/Neuenstein
Fäll ihop
Tyskland // Bad Hersfeld/Neuenstein
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bad Hersfeld/Neuenstein: Sixt biluthyrning online-bokning

Använd dig av en hyrbil i Bad Hersfeld/Neuenstein om du vill utforska regionens sevärdheter. Förbundslandet Hessen har en hel del att erbjuda inom kultur, natur och historia. Hos Sixt Biluthyrning i Bad Hersfeld/Neuenstein kan du välja mellan flera fordonskategorier. Våra personbilar och kombibilar passar de flesta, oavsett om man reser med familjen eller är på affärsresa. När du vill hyra bil i Bad Bersfeld/Neuenstein kan du även välja en sportbil eller cabriolet. Perfekt för dig som vill unna dig lite lyx på semestern. Vi erbjuder även 4x4-bilar, ett utmärkt val på vintern.

 
 • Bad Hersfeld/Neuenstein
  Im Biegen 1
  36286 Neuenstein/Bad Hersfeld

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Boka på detta kontoret

 • Bad Hersfeld/Neuenstein

  Sixt Biluthyrning
  Im Biegen 1
  36286 Neuenstein/Bad Hersfeld

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 13:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hämta ut en hyrbil i Bad Hersfeld/Neuenstein hos Sixt

Vänta inte med att boka din bil. Använd dig av vår hemsida för att säkerställa att du har en bil under din vistelse i Tyskland. När du har en egen bil blir det lättare att nå sevärdheterna i regionen. Vi erbjuder bland annat bilar från VW, Mercedes-Benz och Audi. Tillvalstjänster som GPS kan underlätta dina bilresor i landet avsevärt, och bilbarnstol är förstås en nödvändighet för barnfamiljer. För vissa bilmodeller bjuder vi även på fria mil. När du ska hyra bil i Bad Hersfeld/Neuenstein, tänk på att vi bara kan garantera en bil från den valda fordonskategorin. Vad gäller bilmärken beror det på tillgängligheten på kontoret vid tidpunkten för din vistelse.

Utforska Tyskland genom att hyra bil i Bad Hersfeld/Neuenstein

Vårt kontor ligger en kort bit från staden Bad Hersfeld, på den lilla orten Neuenstein. Via motorvägen E45 kan du enkelt köra till olika sevärdheter i närområdet. Ett tips är att börja med vackra Eisenberg, ett naturområde i bergskedjan Knüllgebirge, strax väster om Sixt Biluthyrning i Bad Hersfeld/Neuenstein. Fortsätt norrut för att nå den populära staden Kassel, eller söderöver för att komma till spännande Fulda. Om du är här med familjen kan du köra till Wildpark Knüll. Parken är känd för sina hjortar och vilda får. Det finns över 400 djur som rör sig fritt i parken. Från Sixt tar det cirka 30 minuter att köra till Wildpark Knüll.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service