Biluthyrning
Bad Homburg
Fäll ihop
Tyskland // Bad Homburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bad Homburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Strax norr om Frankfurt ligger staden Bad Homburg. Här kan du ta del av spännande historia, beundra vacker arkitektur och njuta av en spektakulär natur. Om du reser hit har vi på Sixt många bra fordonsgrupper för dig att välja bland. Vår biluthyrning i Bad Homburg är en perfekt plats att börja din resa på. Från oss kan du snabbt ta dig till stadens mitt eller köra vidare till andra storstäder. Både Nürnberg och Köln ligger inom nära köravstånd. Välj om du vill hyra bil i Bad Homburg från vår prisvärda ekonomiklass eller om du föredrar ett lyxigare fordon. Vi tillhandahåller moderna personbilar, bekväma kombibilar samt 4x4-fordon och lastbil.

 
 • Bad Homburg

  Sixt Biluthyrning
  Urseler Str. 65
  61348 Bad Homburg

  Må. - Fr.08:00 - 13:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Skräddarsy din hyrbil från Bad Homburg

När du bokar en hyrbil i Bad Homburg från oss har du möjligheten att själv addera finesser till bilen. Vi har satt ihop ett sortiment med olika tillval som du kan applicera till din bil för att anpassa den efter just din resa. Praktiska tillval som navigator, bilbarnstol och ett utökat försäkringspaket kan exempelvis vara bra. När du ska hyra bil i Bad Homburg föreslår vi på Sixt att du gör din bokning online, då kan du nämligen reservera en bilgrupp. Tyvärr kan vi dock inte garantera en specifik bilmodell. Sedan kan du bara svänga förbi oss när du väl anlänt och hämta ut bilnycklarna. Vi bjuder på obegränsade kilometer när du ska hyra bil i Bad Homburg, så passa på att köra långt om du vill!

Ta del av det bästa i Tyskland

Tyskland är ett optimalt land för en bilsemester. Här kan du enkelt följa skyltar och köra ut till mysiga småbyar. I Bad Homburg finns det mycket att göra och se. Kanske gillar du historia? Besök den magnifika och romerska borgen Saalburg, belägen endast en kvart från kontoret. Det finns även många museum i staden. Ett populärt utflyktsmål är Hessenpark, ett friluftsmuseum beläget cirka 1,5 mil från vår biluthyrning i Bad Homburg. Vi hoppas att du får en enklare, smidigare och roligare resa med en av våra hyrbilar!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service