Biluthyrning
Bad Tölz
Fäll ihop
Tyskland // Bad Tölz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bad Tölz: Sixt biluthyrning online-bokning

Inte alltför långt från den tyska delen av bergskedjan Alperna hittar du den lilla kurorten Bad Tölz. I slutet av 1800-talet upptäcktes en jodkälla i närområdet, något som satte startskottet för stadens kurortsverksamhet. Om du vill hyra en bil i Bad Tölz för att njuta av källorna, vandra i naturen eller utforska de närliggande storstäderna så har du kommit helt rätt. Vårt utbud i staden består av både budgetbilar och lyxbilar inom kategorier som personbil, kombibil, lastbil och minibuss. Hitta en hyrbil hos oss på Sixt i Bad Tölz som passar just din planerade resa i Tyskland.

 
 • Bad Tölz
  Albert-Schäffenacker-Str. 1a
  83646 Bad Tölz

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bad Tölz

  Sixt Biluthyrning
  Albert-Schäffenacker-Str. 1a
  83646 Bad Tölz

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Bad Tölz gör det enkelt för dig att utforska södra Tyskland

Denna del av landet är fylld med sevärdheter: från mäktiga slott, borgar och ruiner till fantastiska vyer, vackra dalgångar, mysiga småstäder och ett flertal skidorter. När du ska hyra en bil i Bad Tölz kan du använda vår hemsida för att både ange vilken bil du är intresserad av och samtidigt boka extratjänster till bilen. Om du planerar att köra långt och länge så rekommenderar vi alltid att du lägger till GPS. Du har även många andra tillvalstjänster att välja mellan. Tänk på att vi inte reserverar enskild hyrbil i Bad Tölz. Vi kan endast säkerställa att minst en av bilarna från den valda bilkategorin finns kvar att hämta ut.

Från vår biluthyrning i Bad Tölz kör du snabbt till vackra sevärdheter i regionen

Bad Tölz är en fin liten stad med mycket att erbjuda, men glöm inte att hela södra Bayern bjuder på otaliga sevärdheter och vackra platser. Du kan till exempel hyra en bil i Bad Tölz och köra till Kochel am See, en liten by bredvid den kristallklara och nästan lysande sjön Kochelsee. Om du kör till väst kan du dessutom besöka tre av landets vackraste slott: Linderhof, Neuschwanstein och Hohenschwangau. Kom in till vårt kontor så tipsar vi på Sixt gärna om fler platser att se och saker att göra.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service