Biluthyrning
Bamberg
Fäll ihop
Tyskland // Bamberg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bamberg: Sixt biluthyrning online-bokning

Få städer är lika pittoreska och mysiga som Bamberg i hjärtat av Tyskland. Från vår biluthyrning i Bamberg kan du välja bland flera bilkategorier. Vårt utbud sträcker sig från smidiga småbilar och funktionella personbilar till rymliga kombibilar och lyxbilar i premiumklassen. Du kan till och med välja en rymlig minibuss när du ska hyra bil i Bamberg hos oss.

 
 • Bamberg
  Laubanger 1
  96052 Bamberg

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00
  Sö.10:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bamberg

  Sixt Biluthyrning
  Laubanger 1
  96052 Bamberg

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00
  Sö.10:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Bamberg erbjuder funktionella extratjänster

Att hyra bil i Bamberg är inte bara enkelt när du gör det via vår hemsida. Vi på Sixt erbjuder även olika tillvalstjänster. Vill ni dela upp körningen under längre körsträckor går det bra att registrera ytterligare en förare. Du kan även välja att utrusta bilen med en GPS-navigator för att enkelt hitta rätt längs de tyska vägarna. Utrusta din hyrbil i Bamberg med tillval som passar för just din bilburna vistelse i Tyskland. Vi ser till att reservera en bil från den valda bilgruppen så är du redo att köra iväg på äventyr när du väl har anlänt till vårt kontor. Genom att hyra bil i Bamberg kan du utforska hela Bayern på ett smidigt sätt.

Få ut maximalt av din vistelse i staden med en hyrbil i Bamberg

Något som gör staden Bamberg unik är att stadskärnan aldrig har förstörts. Detta, kombinerat med det vackra läget precis vid floden Regnitz, gör att staden får en mysig och stämningsfull atmosfär. Här finns flera historiska byggnader, bland annat det magnifika klostret Michelsberg. Det finns även fantastiska kyrkor och slott utspridda både i och utanför staden. Många lockas även av det faktum att staden ligger i ett av världens mest bryggeritäta områden. Oavsett hur du väljer att spendera din tid i Bamberg kan vi på Sixt se till att du kan utforska området med en hyrbil som passar din resa väl.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service