Biluthyrning
Bansin
Fäll ihop
Tyskland // Bansin
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bansin: Sixt biluthyrning online-bokning

Kom till Sixt Biluthyrning i Bansin och hämta ut en bil som har allt du behöver för din resa i Tyskland. Vårt kontor i Seebad Bansin på den tyska nordkusten erbjuder återlämning dygnet runt. I det välfyllda utbudet av fordon kan du hitta bilar i både ekonomi- och lyxklass. Vi har sportbilar, praktiska minibussar, kombibilar och personbilar att tillgå. Behöver du en större bil? Välj en av våra 4x4-bilar. Det blir betydligt lättare att utforska förbundslandet Mecklenburg-Vorpommern när du förbokat en egen hyrbil i Bansin.

 
 • Bansin
  Ahlbecker Chaussee 19
  17429 Seebad Bansin

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bansin

  Sixt Biluthyrning
  Ahlbecker Chaussee 19
  17429 Seebad Bansin

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

Du kan hyra bil i Bansin med passande tillvalstjänster

När du väljer att hyra bil i Bansin hos Sixt får du inte bara ett stort utbud av bilar att välja mellan, du får även möjlighet att boka tillägg av olika slag. Vi kan utöka din bilförsäkring, lägga till snökedjor eller reservera en passande bilbarnstol om du vill. På så sätt kan du anpassa bilen efter dina reseförutsättningar. Notera att du endast reserverar en hyrbil i Basin från den valda fordonskategorin. Önskad bilmodell inom kategorin väljer du först när du är på plats.

Se mer av tyska kurorten Seebad Bansin med hyrbil

Seebad Bansin är en populär stad, speciellt under sommaren då både tyskar och turister besöker den långa stranden. Genom att hyra bil i Bansin kan du enkelt köra till stranden och regionens sevärdheter. Denna del av Tyskland är full av spännande resmål att besöka. Du kan till exempel köra till piren vid Heringsdorf, vilket är perfekt för en kortare dagsutflykt. En favorit hos både stora och små är Karls Erlebnis-Dorf Koserow, cirka 15 minuter från Sixt Biluthyrning i Bansin. Denna familjepark har mängder av mysiga butiker och prisvänliga restauranger med mat som tillagats på lokalt odlade råvaror. Är du här under sommaren kan du räkna med att frossa i jordgubbar, då dessa odlas här. Ett tips för den mer äventyrlige är att fortsätta köra längsmed kusten och upptäcka flera trevliga sevärdheter på egen hand.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service