Biluthyrning
Bayreuth
Fäll ihop
Tyskland // Bayreuth
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bayreuth: Sixt biluthyrning online-bokning

Sixt biluthyrning i Bayreuth önskar dig varmt välkommen till en historisk del av Tyskland som bjuder på kultur och sevärdheter i världsklass. Med hyrbil i Bayreuth blir din resa ännu smidigare när du slipper ta hänsyn till tidtabeller för kollektivtrafik eller lägga dyra pengar på taxi.

 
 • Bayreuth
  Bernecker Str. 65
  95448 Bayreuth

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00
  Sö.10:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bayreuth

  Sixt Biluthyrning
  Bernecker Str. 65
  95448 Bayreuth

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00
  Sö.10:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Bayreuth

Vi på Sixt ser till att du kan planera din resa på dina villkor och erbjuder ett brett utbud av hyrbilar vid vår biluthyrning i Bayreuth. Här kan du exempelvis hitta en 4x4, cabriolet och lyxbil liksom klasser som minibuss och ekonomi. Med dina behov i fokus ordnar vi en hyrbil i Bayreuth som passar just din resa och ser till att du kan återvända hem full av nya intryck. Du väljer själv vilken kategori av bil som du vill ha och även om vi inte garanterar specifika bilmodeller försäkrar vi oss alltid om att du blir nöjd med ditt val när du väljer att hyra bil i Bayreuth. Utöver vårt ordinarie sortiment av hyrbilar kan vi ordna extratjänster som kompletterande försäkring och satellitnavigering enligt önskemål.

Bayreuth, en stad för festligheter

Bayreuth ligger i de östra delarna av Tyskland och majoriteten av alla resenärer som kommer hit besöker staden i samband med Bayreuthfestspelen. Den har hållits årligen i över 60 år och fortsätter att locka tusentals besökare varje år. Festivalen har Richard Wagners operor som utgångspunkt och firar minnet av en av de största kompositörerna genom tiderna. När du väljer att hyra bil i Bayreuth tar du dig lätt mellan festivalens alla hållpunkter och ditt hotell. Bayreuth har dock mer att erbjuda än så. När du väljer att hyra bil i Bayreuth kan du utforska andra delar av Bayern som bjuder på spännande natur och mysiga byar längs landsvägarna. Lite längre bort hittar du också storstaden München. Vi på Sixt hjälper dig gärna att hitta rätt hyrbil när du kommer till vår biluthyrning i Bayreuth.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service