Biluthyrning
Bergkamen
Fäll ihop
Tyskland // Bergkamen
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bergkamen: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till Sixt Biluthyrning i Bergkamen. Kontoret ligger i hjärtat av förbundslandet Nordrhein-Westfalen, en halvtimme från Dortmund, och vi har ett stort utbud av fordon. Vi erbjuder minibussar och 4x4-bilar för större sällskap, sportbilar och cabrioleter för den som törstar efter lyx, samt prisvärda personbilar för resenärer med begränsad ekonomi. Du kan hyra bil i Bergkamen och sedan, när din resa i Tyskland börjar närma sig sitt slut, återlämna bilen vilken tid som helst under dygnet.

 
 • Bergkamen
  Obere Erlentiefenstr. 5-9
  59192 Bergkamen

  Må. - Fr.07:30 - 16:30
  Lö.08:00 - 10:00
  Boka på detta kontoret

 • Bergkamen

  Sixt Biluthyrning
  Obere Erlentiefenstr. 5-9
  59192 Bergkamen

  Må. - Fr.07:30 - 16:30
  Lö.08:00 - 10:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hos Sixt Biluthyrning i Bergkamen kan du utrusta din hyrbil med tillvalstjänster

Om du behöver hyra bil i Bergkamen kan vi ge dig flera fordonskategorier att välja mellan och även erbjuda ett flertal tillvalstjänster. Skräddarsy din hyrbil i Bergkamen utefter dina behov. Om du är här för att jobba kan du med fördel lägga till en GPS, så att du smidigt hittar till dina affärsmöten. Reser du med barn kan du lägga till bilbarnstolar, och registrera en extra förare. Vi på Sixt säkerställer att du får en bil från den valda fordonskategorin, men den specifika bilmodellen väljer du på plats utefter tillgänglighet.

Sevärdheter du kan utforska med en hyrbil i Bergkamen

Genom att hyra bil i Bergkamen är större delen av Nordrhein-Westfalen tillgänglig för dig. Börja med att utforska de lokala sevärdheterna, exempelvis minnesparken Halde Großes Holz eller det välbevarade fortet från romartiden vid Oberaden. Den närmsta storstaden är Dortmund, en spännande stad som har något för alla. Här finns bland annat Dortmund Zoo, ett måste för alla barnfamiljer. Kör du norrut kommer du till Münster, en historisk universitetsstad vars gotiska arkitektur ger staden en väldigt unik atmosfär. Här har du möjlighet att mysa på fantastiska fik och restauranger. Du kan även köra till Prinzipalmarkt, ett stort köpcenter, för att shoppa. Upplev mer av Tyskland genom att hämta ut en bil hos oss. Vi står redo att hjälpa dig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service