Biluthyrning
Biberach
Fäll ihop
Tyskland // Biberach
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Biberach: Sixt biluthyrning online-bokning

Oavsett om du besöker södra Tyskland på affärsresa eller för ta del av landets sevärdheter och historia kan du hitta en passande hyrbil i Biberach hos oss. Vi på Sixt står redo att hjälpa dig välja fordon ur vårt breda sortiment. Vi har bilar för alla behov och situationer. Du kan hämta ut en sportbil eller cabriolet, vilket är perfekt för dig som föredrar lyx och bekvämlighet. Vi har även praktiska 4x4-bilar, kombibilar och personbilar att tillgå. Du kan hyra bil i Biberach för ett stort sällskap genom att välja en av våra minibussar.

 
 • Biberach
  Hans-Liebherr-Str. 29
  88400 Biberach an der Riß

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Biberach

  Sixt Biluthyrning
  Hans-Liebherr-Str. 29
  88400 Biberach an der Riß

  Må. - Fr.07:30 - 16:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Anpassa din hyrbil i Biberach

Om du planerar en resa till Tyskland kan du förboka din bil på vår hemsida. Du kan både boka bil och skräddarsy bilen med tillvalstjänster. Några exempel är dieselmotor, utökad försäkring, och navigationssystem. Om du väljer att hyra bil i Biberach genom oss så bjuder vi på fria kilometer. Vi reserverar en bil från den valda fordonskategorin, men exakt modell beror på vad som finns tillgängligt när du är på plats.

Du kan hyra bil i Biberach och utforska Baden-Württemberg

Kom in till Sixt Biluthyrning i Biberach och hämta ut en bil som har allt du behöver. Därefter kan du snabbt och smidigt köra vidare till olika destinationer, det finns flera motorvägar att tillgå. Från Sixt Biluthyrning i Biberach kan du bland annat köra till Ulm, en vacker by som genomkorsas av floden Donau. Är du intresserad av natur och kultur kan du köra västerut. Här finns insjön Federsee, den härliga vandringsleden Naturerlebnispfad im Wackelwald, och inte minst det förhistoriska fortet Heuneburg. Kör du längre västerut kan du nå de välkända slotten Sigmaringen, samt Burg Hohenzollern och Lichtenstein slott. Oavsett hur du vill lägga upp din vistelse i Tyskland kan du räkna med ett fordon som har det du behöver när du väljer att boka en bil hos oss.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service