Biluthyrning
Bitterfeld
Fäll ihop
Tyskland // Bitterfeld
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bitterfeld: Sixt biluthyrning online-bokning

Bitterfeld var en egen stad fram till 2007, därefter gick staden ihop med grannstaden Wolfen och bildade Bitterfeld-Wolfen. Om du behöver hyra en bil i Bitterfeld kan du vända dig till oss på Sixt. Vi kan hjälpa dig hitta en passande bil, oavsett om du vill utforska närområdet eller vill kunna köra till sevärdheter i andra områden. Hos oss finns bilar inom både ekonomi- och lyxklass. Vi har personbilar, kombibilar, 4x4-bilar, minibussar, sportbilar och cabrioleter. Du kan återlämna din hyrbil i Bitterfeld när som helst under dygnet.

 
 • Bitterfeld Zentrum
  Bismarckstr. 61
  06749 Bitterfeld-Wolfen

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bitterfeld Zentrum

  Sixt Biluthyrning
  Bismarckstr. 61
  06749 Bitterfeld-Wolfen

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Kom till Sixt Biluthyrning i Bitterfeld när du vill kunna anpassa din hyrbil

Vi har stor erfarenhet av att tillgodose besökare med passande bilar. Med hjälp av våra tillval kan du själv skräddarsy din hyrbil i Bitterfeld så att den passar dina behov. Reser du med barn? Vi rekommenderar att du lägger till bilbarnstol och även en GPS, på så sätt kommer du snabbt fram till destinationerna samtidigt som alla åker säkert. Du kan även registrera en extra förare eller utöka din försäkring. Vi bjuder på fria mil till vissa av våra bilar. När du förbokar bilen kan vi endast garantera att du får en bil från den valda fordonskategorin.

Genom att hyra bil i Bitterfeld kan du se mer av östra Tyskland

Bitterfeld-Wolfen ligger i delstaten Sachsen-Anhalt. Området är till stor del känd för sina industrier, speciellt den kemiska branschen. Kör du norrut kan du nå Dessau-Rosslau. Här ligger bland annat Bauhaus Museum Dessau, ett museum tillägnat Bauhaus, den tyska föregångaren till funktionalismen. Kör du söderut kan du nå Leipzig, den största staden i Sachsen. Du kan hyra bil i Bitterfeld och köra till den historiska staden på under en timme. Leipzig har otaliga sevärdheter att utforska och upptäcka. Leipzig anses även vara mässornas stad och har länge varit ett centrum för musik och kultur. Kom in till Sixt Biluthyrning i Bitterfeld när du vill kunna utforska denna fantastiska del av Tyskland med hyrbil. Vi ser fram emot att hjälpa dig.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service