Biluthyrning
Bocholt
Fäll ihop
Tyskland // Bocholt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bocholt: Sixt biluthyrning online-bokning

I västra Tyskland, precis vid gränsen till Nederländerna, hittar du den charmiga staden Bocholt. Har du vägarna förbi och vill kunna utforska denna del av Nordrhein-Westfalen? Då är du varmt välkommen in till vår biluthyrning i Bocholt. Vår stora fordonsflotta erbjuder flera olika typer av bilar, från personbilar, kombibilar och starka 4x4-bilar till lyxiga sportbilar, coola cabrioleter och rymliga minibussar. Vi har även lastbilar för dig som vill hyra en bil i Bocholt med extra mycket utrymme. Välj bil baserat på din ekonomi eller dina behov. Boka gärna din hyrbil i Bocholt online för att göra det enklare för dig själv.

 
 • Bocholt
  Dingdenerstr.60/Ecke Schaffeld
  46395 Bocholt

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Bocholt

  Sixt Biluthyrning
  Dingdenerstr.60/Ecke Schaffeld
  46395 Bocholt

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vi på Sixt biluthyrning i Bocholt står redo att hjälpa dig med dina bilresor

Att bila i västra Tyskland är en härlig upplevelse. Här finns allt, från vacker natur och fina omgivningar till charmiga småstäder, stora vingårdar och spännande storstäder. Vårt tips är att du både bokar din hyrbil i Bocholt via vår hemsida och samtidigt även lägger till extratjänster. Att lägga till en GPS, registrera en extra förare eller utöka försäkringspaketet kan göra din vistelse både säkrare, smidigare och bekvämare. Vi bjuder på en obegränsad körsträcka, oavsett hur länge du hyra en bil från Bocholt. Vi kan alltid garantera att du får dina valda extratjänster men tyvärr kan vi inte garantera specifika bilmodeller. Dock ser vi alltid till att det finns minst en likvärdig bilmodell från samma bilgrupp, redo att hämtas ut så fort du anländer.

Med en bil från Sixt kan du se mer av landet

Det finns mängder av sevärdheter att köra till när du har en egen bil, speciellt om du gillar det lantliga landskapet och vackra slott. Detta område kallas även för Münsterland. Här finns över 100 slott plus mängder av andra vackra byggnader. Du kan enkelt hyra en bil i Bocholt och köra till det magnifika Schloss Nordkirchen, beläget cirka en och en halv timma öster om Bocholt. Ett tips är att göra flera stopp på vägen för att njuta av vyerna eller fika i en mysig by, du kommer att få flera möjligheter till detta under din vistelse.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service