Biluthyrning
Bottrop
Fäll ihop
Tyskland // Bottrop
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bottrop: Sixt biluthyrning online-bokning

Bottrop är en av flera industristäder i Ruhrområdet som är känt för sin industri. Sixt Biluthyrning i Bottrop tillhandahåller bilar för alla typer av vistelser; oavsett om du är här i jobbet eller för nöjes skull. Vi erbjuder både upphämtning och återlämning dygnet runt. Du kan hyra bil i Bottrop från fordonskategorier som SUV, kombibil, minibuss och personbil. Vi har även sportbilar och cabrioleter för dig som vill lyxa till det. Hämta ut en bil från Sixt Biluthyrning i Bottrop för att enkelt kunna utforska regionen.

 
 • Bottrop

  Sixt Biluthyrning
  Prosperstr. 39
  46236 Bottrop

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Skräddarsy din hyrbil i Bottrop via vår hemsida

En av fördelarna med att hyra bil i Bottrop från oss på Sixt är att du kan anpassa din bil med våra tillvalstjänster. Via hemsidan bokar du både bil och tillvalstjänster på samma gång. Du kan välja mellan tillval som GPS, personligt olycksfallsskydd, automatdrivet fordon, och registrering av extra förare. Du kan även boka en hyrbil i Bottrop med passande barnstolar, vilket är perfekt när du är på besök med familjen. Vi reserverar alltid en bil från den valda bilkategorin, men vi kan inte garantera specifika bilmodeller.

Se mer av västra Tyskland genom att hyra bil i Bottrop

Bottrop ligger i delstaten Nordrhein-Westfalen, nära städerna Essen, Duisburg och Dortmund. Detta är en vacker del av Tyskland som har något att erbjuda för alla. Norr om staden ligger nöjesparken Movie Park Germany som är väl värd ett besök. Det finns även en populär bergochdalbana vid Duisburg, cirka 30 minuter från vårt kontor. Se även till att besöka den historiska stenkolsgruvan i Essen, Zeche Zollverein. Gruvan är numera uppförd på Unescos världsarvslista. Bara 20 minuter öster om Bottrop ligger ZOOM Erlebniswelt, en djurpark med exotiska djur från hela världen. Här kan du titta på apor, noshörningar, sälar, isbjörnar och tigrar. Detta är bara några av alla sevärdheter du kan upptäcka när du hyr en bil hos oss på Sixt i Bottorp.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service