Biluthyrning
Bremerhaven
Fäll ihop
Tyskland // Bremerhaven
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bremerhaven: Sixt biluthyrning online-bokning

Reser du till Bremerhaven? Den stora staden i nordvästra Tyskland är ett populärt resmål, både bland affärsresenärer och semesterfirare. Staden ligger vackert belägen vid havet, ungefär en och en halv timme väster om Hannover. För dig som ska besöka denna härliga stad kan vi på Sixt hjälpa dig med resan. Vår biluthyrning i Bremerhaven tillhandahåller många olika bilgrupper. Du kan enkelt välja ut ett fordon som passar just din bilburna resa. Genom att hyra bil i Bremerhaven redan innan din ankomst till Tyskland kan du vara säker på att du får den bil du vill ha. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med resan och rekommenderar gärna en hyrbil i Bremerhaven!

 
 • Bremerhaven
  Langener Landstraße 261
  27578 Bremerhaven

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.16:00 - 18:00
  Boka på detta kontoret

 • Bremerhaven

  Sixt Biluthyrning
  Langener Landstraße 261
  27578 Bremerhaven

  Må. - Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.16:00 - 18:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Bremen hjälper dig med vistelsen i Tyskland

När du besöker Bremerhaven kan du besöka det av våra kontor som passar dig bäst. Vi finns bland annat vid hamnen där vi har ett särskilt kontor för dig som åkt på en kryssning. Vi har även ett kontor vid tågstationen vilket såklart underlättar om du anländer med tåget. Boka din bil online här på hemsidan. Du kan börja med att välja ut en passande bilgrupp. Vi har både person- och kombibilar, 4x4-fordon och lastbilar. Notera att du endast reserverar en bilgrupp när du förhandsbokar din hyrbil i Bremerhaven online och inte en specifik bilmodell. När du väl valt bil kan det vara bra att lägga till våra extratjänster. Navigator är bland annat ett populärt extra tillval eftersom den underlättar när du ska hitta fram till dina destinationer. Vi bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra bil i Bremerhaven.

Ta del av historia, natur och shopping

Bremerhaven är en trevlig stad för både stora och små besökare. Här finns en hamn, bra shoppingmöjligheter och vacker natur. Besök gärna sjöfartsmuseet German Maritime Museum som ligger en kvarts körsträcka från oss. När du ändå befinner dig här kan du även göra en utflykt till stadens djurpark, Zoo am Meer. Kör längs med havet eller besök Bürgenpark och sträck på benen. Få ut mer av din vistelse genom att hyra bil i Bremerhaven, vi på Sixt hjälper dig gärna!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service