Biluthyrning
Brilon
Fäll ihop
Tyskland // Brilon
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Brilon: Sixt biluthyrning online-bokning

I den mysiga lilla staden Brilon, cirka en och en halv timmas bilkörning öster om Dortmund, kan du hitta oss på Sixt. Vi står redo att hjälpa dig med ett passande fordon, perfekt för utflykter eller för att se mer av regionen. Du kan enkelt hyra en bil i Brilon utefter just dina behov, vi har nämligen både sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar samt bilgrupper som personbil, kombibil, minibuss och lastbil. Boka gärna ditt fordon online, då kan du även samtidigt passa på att lägga till extratjänster. Hos oss kan du hyra en bil i Brilon som passar just din vistelse och ekonomi.

 
 • Brilon

  Sixt Biluthyrning
  Ostring 14
  59929 Brilon

  Må. - Fr.08:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 11:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Brilon erbjuder både lyx- och budgetbilar

Vi vet att våra besökare har olika ändamål och destinationer i åtanke när de hämtar ut en av våra bilar. Därför har vi sett till att vår fordonsflotta är så varierad som möjligt. När du väl har bokat en hyrbil i Brilon via vår hemsida kan du även lägga till extratjänster. Det finns mycket att se och göra här i den östra delen av förbundslandet Nordrhein-Westfalen, en av de vackraste regionerna i västra Tyskland. Du har flera extratjänster att välja mellan, vi rekommenderar exempelvis alltid en GPS för de besökare som vill kunna köra en hyrbil från Brilon till regionens alla sevärdheter på ett smidigt sätt. Notera att vi inte kan garantera enskilda bilmodeller. Vi ser dock alltid till att du får en likvärdig bil från samma bilgrupp om den bilmodell du önskar inte finns inne.

Njut mer av din vistelse i Tyskland genom att hyra en bil i Brilon

Denna del av landet är populär hos turister både under sommaren och under vintern. Under sommarmånaderna kan du med fördel utforska Brilon med omnejd. Skogarna, bergen och alla småbyar i området bara väntar på att få upptäckas av nyfikna besökare. Under vintern kan du även köra från vår biluthyrning i Brilon till skidorten Winterberg, belägen cirka 40 km söder om staden. Du kan även besöka större städer som Dortmund i väst eller Paderborn och Bielefeld i norr. Oavsett hur du vill lägga upp din bilresa står vi på Sixt redo att välkomna dig med en passande bil.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service