Biluthyrning
Bruchsal
Fäll ihop
Tyskland // Bruchsal
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Bruchsal: Sixt biluthyrning online-bokning

I förbundslandet Baden-Württemberg, norr om Karlsruhe, ligger staden Bruchsal. Om du behöver hyra bil i Bruchsal kan du vända dig till oss på Sixt. Vi tillhandahåller bilar inom flera fordonskategorier och prisklasser, från ekonomi till lyx. Vi erbjuder sportbilar och cabrioleter från Mercedes-Benz och BMW, SUV:ar från BMW och Range Rover, samt personbilar och kombibilar från många andra välkända bilmärken. Du kan hyra bil i Bruchsal för alla ändamål, oavsett om du är här med jobbet eller en semester med familjen.

 
 • Bruchsal

  Sixt Biluthyrning
  Fröbelstr. 7
  76646 Bruchsal

  Må. - Fr.07:30 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Hos Sixt Biluthyrning i Bruchsal kan du anpassa din bil

När du väljer att hyra bil i Bruchsal genom oss så får du även möjlighet att skräddarsy bilen utefter dina behov. Är du här med familjen? Lägg till bilbarnstol, och registrera en extra förare för att kunna vara flexibla i körningen. Har du planerat flera jobbmöten? En hyrbil i Bruchsal med GPS gör det lättare för dig att nå fram i tid. Använd hemsidan för att boka din bil och dina tillvalstjänster. Vi säkerställer att du får en bil från den fordonskategori du väljer, men exakt modell bestäms beroende på tillgänglighet när du väl är på plats.

Upptäck det vackra förbundslandet Baden-Württemberg med Sixt

När du har en egen bil blir det lättare att köra till sevärdheterna i Baden-Württemberg, och det finns många att välja mellan. Den här regionen är bland annat känd för sina fina viner, till stor del tack vare floden Rhen och det gynnsamma men dramatiska landskapet som omger den. Du kan köra din hyrbil i Bruchsal till Rhen och utforska den slingriga floden efter eget hjärta. Från Sixt Biluthyrning i Bruchsal är det även lätt att nå städer som Karlsruhe i söder samt Heidelberg och Mannheim i norr. Kör du österut når du Stuttgart, en av regionens mest populära turistdestinationer. Välj en bil från vårt utbud och utforska denna fantastiska tyska region.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service