Biluthyrning
Celle
Fäll ihop
Tyskland // Celle
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Celle: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till den mysiga staden Celle, belägen mitt i regionen Niedersachsen, cirka 45 minuters bilfärd från Hannover. Vår biluthyrning i Celle gör det enkelt för dig att både utforska staden samt ta del av sevärdheterna i de närliggande regionerna. Vi har ett varierat utbud av bilmodeller att välja mellan i både ekonomi- och lyxklass. Välj själv om du vill ha en exklusiv sportbil, en kraftfull 4x4-bil eller en somrig cabriolet. Du kan även välja en praktisk personbil eller kombibil. Eller varför inte en större lastbil eller minibuss om du behöver extra utrymme? Hos oss kan även förare under 25 år enkelt hyra en bil i Celle.

 
 • Celle

  Sixt Biluthyrning
  Hannoversche Heerstr. 38
  29221 Celle

  Må. - Fr.08:00 - 18:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Celle har bilar som passar de allra flesta vistelserna i Tyskland

Oavsett om du är här på en affärsresa, för att ta del av kulturen eller för att spendera lite kvalitetstid med familjen, kan du hitta en passande hyrbil i Celle hos oss på Sixt. Vi ger dig inte bara ett stort utbud av bilar att välja mellan. Du kan även anpassa den hyrbil från Celle som du hämtar ut via våra extratjänster. Lägg exempelvis till en GPS för att enkelt kunna hitta till de olika sevärdheterna i staden eller grannstäderna. Du har flera extratjänster att välja mellan. Även om vi inte kan garantera att du får en specifik bilmodell när du bokar online så ser vi alltid till att utrusta en bil från samma kategori med dina valda extratjänster.

Se mer av Tyskland genom att hyra en bil i Celle

Att köra in till stadskärnan för att strosa runt bland stadens korsvirkeshus är ett trevligt sätt att spendera sin tid på när du är här. Här finns dock mer att se och göra än att utforska mysiga gränder. Besök slottet och de gamla kyrkorna och missa inte heller ett besök på stadens museum. Vill du besöka en större stad kan du alltid göra en dagstur till Hannover i söder. Oavsett hur du lägger upp din tid här kan du alltid börja med att hyra en bil i Celle innan du kör vidare till andra äventyr.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service