Biluthyrning
Chemnitz
Fäll ihop
Tyskland // Chemnitz
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Chemnitz: Sixt biluthyrning online-bokning

Sydvästra Tyskland lockar ständigt nya besökare och det är lätt att förstå varför. Här finns mycket att se och göra. Dessutom är naturen fantastiskt vacker med mycket grönska, vattendrag och gamla byggnader. Här, i delstaten Sachsen, ligger staden Chemnitz. Kanske ska du själv resa hit? Vi på Sixt välkomnar alla resenärer till vår biluthyrning i Chemnitz. Vi hoppas kunna få hjälpa dig med resan genom att erbjuda en passande bil. Med en hyrbil i Chemnitz hinner du med mer och kan utforska området på ett lättare sätt. Du kan boka en bil från följande bilgrupper; personbil, kombibil, sportbil, cabriolet, 4x4-fordon samt lastbil.

 
 • Chemnitz Tågstation

  Sixt Biluthyrning
  Bahnhofstr. 1
  09111 Chemnitz

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4

 • Chemnitz Centrum

  Sixt Biluthyrning
  Salzstr. 1-3
  09113 Chemnitz

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Vi bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra bil i Chemnitz

När du vill hyra bil i Chemnitz på ett så smidigt och enkelt sätt som möjligt rekommenderar vi att du förbokar online. Det tar sällan mer än några minuter och du får en tydlig översikt på våra bilgrupper. Men det är inte allt du kan göra när du bokar på nätet. Här ger vi dig också möjligheten att skräddarsy din hyrbil i Chemnitz. Du kan lägga till smarta tillval, bland annat utöka försäkringarna, lägga till fler förare eller applicera en navigator. Vi bjuder på obegränsade kilometer. När du ska hyra bil i Chemnitz online kan du reservera en bilgrupp redan nu, dock inte en specifik bilmodell.

Upplev en mysig del av Tyskland

När du besöker Chemnitz har du goda möjligheter att verkligen insupa lite tysk kultur och historia. Staden har flera museum, varav bland annat Saxon Railway Museum brukar vara intressant för såväl stora som små besökare. Hit kan du köra via B169 och det tar ungefär en kvart från vår biluthyrning i Chemnitz. För mindre barn kan det vara bra med en mer aktiv och spännande utflykt; vad sägs om ett besök till Chemnitz Zoo? Djurparken ligger cirka åtta kilometer från vårt kontor. Vi önskar dig en trevlig och rolig resa. Välkommen till Sixt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service