Biluthyrning
Coburg
Fäll ihop
Tyskland // Coburg
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Coburg: Sixt biluthyrning online-bokning

Planerar du en resa till Coburg? Då får du gärna komma förbi vår biluthyrning i Coburg! Staden ligger i förbundslandet Freistaat Bayern i Tysklands östra del. Härifrån är det endast en dryg timma till Nürnberg och cirka tre timmars bilfärd till Frankfurt. Vi på Sixt kan hjälpa dig hitta en passande hyrbil i Coburg för din vistelse. Vi har satsat på ett sortiment av ekonomiska och bekväma bilar från kategorierna person- och kombibil. Du kan även hyra lastbil och minibuss från oss.

 
 • Coburg

  Sixt Biluthyrning
  Bamberger Str. 7
  96450 Coburg

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 10:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Ett besök hos vår biluthyrning i Coburg gör resan bättre

Starta din resa på bästa tänkbara sätt genom att hyra en bil i Coburg från oss på Sixt. Du befinner dig redan på vår bokningssida och här går det enkelt att välja ut och reservera bilgrupp. Tyvärr har du inte möjlighet att reservera bilmodell, detta får du på plats. Efter att du gjort ditt val av bilgrupp kan du välja att lägga till lite olika tjänster. Vi har populära tillval som navigator och bilbarnstolar. Du kan även välja att registrera en till förare, en stark rekommendation om du ska köra långt. Apropå långa distanser så behöver du inte oroa dig över kilometer, vi bjuder på obegränsat med kilometer när du ska hyra bil i Coburg.

En rolig resa väntar med en hyrbil från Coburg

Coburg är en stad som andas historia och det är lätt att känna just historiens vingslag här. Varför inte besöka några kända sevärdheter? Inom nära köravstånd kan du ta dig till det vackra och gamla slottet Callenberg som är beläget bara ett par kilometer hit från vårt kontor. Även Ehrenberg Palace är ett maffigt palats som är väl värt ett besök. Kör hit på fem minuter från oss. Vi på Sixt hoppas att vi kan göra din resa i Tyskland ännu bättre. Varmt välkommen att hyra bil i Coburg!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service