Biluthyrning
Cottbus
Fäll ihop
Tyskland // Cottbus
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Cottbus: Sixt biluthyrning online-bokning

För dig som har planerat en resa till Cottbus i östra Tyskland är du välkommen till vår biluthyrning i Cottbus. Vi på Sixt har satt ihop ett bra bilutbud som passar de allra flesta resenärer, oavsett om du reser hit i jobbet eller om du är på semester. Cottbus är en stad belägen i delstaten Brandenburg och även den näst största staden i delstaten. Med en egen hyrbil i Cottbus kan du dels utforska staden men också ta dig vidare och besöka Berlin. Huvudstaden ligger bara 1,5 timme från vår biluthyrning i Cottbus. Boka en bil redan idag och välj mellan våra omtyckta person- och kombibilar eller kör något lyxigare fordon, exempelvis våra 4x4-fordon. Vi tillhandahåller även lastbil och minibussar. Vårt kontor ligger alldeles intill centralstationen, vilket gör det väldigt smidigt att hitta oss.

 
 • Cottbus nära Centralstation
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Cottbus nära Centralstation

  Sixt Biluthyrning
  Vetschauer-Str. 12
  03048 Cottbus

  Må. - Fr.07:00 - 17:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Öka körkomforten när du ska hyra bil i Cottbus

Hos oss på Sixt vill vi att du som kund ska ha större möjligheter att själv anpassa din hyrbil i Cottbus. Det är därför du kan hitta många smarta tillval på vår hemsida. Vi erbjuder olika extratjänster, varav några populära alternativ är navigator, dieselmotor och registrering av extra förare. Du kan även lägga till bilbarnstol i olika storlekar. Se alla våra tillvalstjänster när du förhandsbokar din bil online. En sak som är viktig att komma ihåg är att vi inte bokar enskilda bilmodeller. Vi ser dock till att du får en likvärdig bil från den bilgrupp du valt, samt att dina extratjänster appliceras till fordonet.

Cottbus, en stad för hela familjen

Att hyra bil i Cottbus är smidigt, särskilt om du reser med barnen. Staden har mycket att erbjuda, från vackra parker och grönområden till roliga djurparker, fina slott och intressanta museum. De yngsta skulle förmodligen älska ett besök till Cottbus Zoo, en djurpark belägen bara ett par kilometer från vårt kontor. Du kör hit via Stadtring på cirka tio minuter. En annan dagsutflykt är att besöka Branitzer Park & Schloss, en vacker grönskande park med ett stort slott och tillhörande museum. Kör hit via L49 och Stadtring så når du parken på en kvart. Varmt välkommen till oss när du vill hyra bil i Cottbus för en roligare vistelse i Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service