Biluthyrning
Dachau
Fäll ihop
Tyskland // Dachau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dachau: Sixt biluthyrning online-bokning

Dachau är en trevlig stad nordväst om München i delstaten Bayern. Om du vill ta del av regionens historia eller besöka stadens gamla kvarter och trevliga stadsdelar kan du hyra en bil i Dachau hos oss på Sixt. Besöker du under vintern kan du med fördel välja en SUV eller 4x4-bil. Vi har även praktiska kombibilar, personbilar och minibussar i vår fordonsflotta. Våra bilar passar allas ekonomi, oavsett om du vill ha en lyxbil från vårt premiumutbud eller en vanlig bil som kan ta dig till dina destinationer på ett bekvämt sätt.

 
 • Dachau

  Sixt Biluthyrning
  Newtonstr. 8
  85221 Dachau

  Må. - Fr.07:00 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Sixt biluthyrning i Dachau ger dig chansen att skräddarsy din bil

Det finns flera fördelar med att hyra en bil i Dachau hos oss. Först och främst har du flera bilar att välja mellan. Dessa har olika egenskaper och kan passa olika väl till just din vistelse. Förutom att du har flera bilar att välja kan du även lägga till extratjänster. Du kan exempelvis ange att du vill utrusta din hyrbil från Dachau med vårt vintertillägg eller varför inte lägga till en bilbarnstol om du reser med ett barn. Du ser enkelt vilka extratjänster vi erbjuder genom att boka bilen via hemsidan. Notera att vi endast lägger undan en av bilarna från kategorin och inte den enskilda bilmodellen. Du måste vara minst 18 år för att köra en hyrbil i Dachau från oss, i vissa fall till och med äldre än så. Bilarna och extratjänsterna skiljer sig mellan våra kontor.

Se mer av södra Tyskland genom att hyra en bil i Dachau

Dachau har flera sevärdheter att besöka, från de höga kyrkorna och det gamla slottet till andra världskrigets allra första koncentrationsläger. Du har även väldigt nära till storstaden München. Här kan du besöka den trevliga marknaden Viktualienmarkt samt mäktiga Peterskyrkan. Du kan även köra från vår biluthyrning i Dachau till slotten Neuschwanstein och Linderhof, en bilfärd på två timmar till den sydligaste delen av Tyskland. Dessa två storslagna slott passar perfekt att besöka under en och samma bilutflykt.

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service