Biluthyrning
Darmstadt
Fäll ihop
Tyskland // Darmstadt
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Darmstadt: Sixt biluthyrning online-bokning

Strax söder om Frankfurt, i delstaten Hessen, ligger vår biluthyrning i Darmstadt. Darmstadt är en populär stad, mycket tack vare sina sevärdheter men också för sitt läge. Du har nära till flera större städer som Frankfurt, men även Stuttgart, Köln och Bonn ligger inom rimligt köravstånd. I Darmstadt har vi på Sixt flera kontor, varav ett ligger alldeles intill centralstationen. Vi kan erbjuda dig bekväma person- och kombibilar samt 4x4-fordon från vårt premiumsegment. Det finns även möjlighet att hyra en lastbil. Med en egen hyrbil i Darmstadt kommer du att hinna se och göra mycket mer!

 
 • Darmstadt Norr
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Darmstadt Norr

  Sixt Biluthyrning
  Leydheckerstr. 20
  64293 Darmstadt

  Må. - Fr.06:00 - 20:00
  Lö.08:00 - 13:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Helgdag09:00 - 12:00

  Dygnet runt upphämtning
  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Smidigare och roligare resa genom att hyra bil i Darmstadt

Att slippa stå och huttra i en busskur eller vänta in olika tåg är otroligt skönt. Med en egen hyrbil i Darmstadt slipper du allt det där. Istället kan du få med dig all packning och hela familjen på ett bekvämt sätt. Se till att du verkligen får den bil du vill ha genom att boka den i förväg via vår hemsida. När du ska hyra bil i Darmstadt kan du göra bilen ännu mer bekväm med praktiska tillvalstänster som navigator, bilbarnstol eller genom att välja om du vill köra med dieselmotor. Se alla våra tillval på nätet. Kom dock ihåg att utbudet av tillval kan se olika ut beroende på vilken biluthyrning i Darmstadt du väljer. Andra saker som är bra att notera är att vi på Sixt inte bokar upp enskilda bilmodeller samt att åldersgränserna skiljer sig beroende på vilken bilgrupp du vill köra.

Njut av en härlig bilsemester i Tyskland

Tyskland är ett stort land med riktigt bra vägar. För dig som besöker Darmstadt finns mycket att upptäcka när du har egen bil. Om du är intresserad av historia finns flera intressanta museer att besöka, bland annat Hessisches Landesmuseum. Hit kör du på endast tio minuter från vårt kontor inne i staden. Museet ligger alldeles intill den fina parken Herrngarten. För dig som uppskattar annorlunda arkitektur bör du absolut besöka Waldspirale, en bostadslänga med otroligt ovanlig design. Kör hit via Carl-Schenck-Ring, en biltur på cirka fem minuter. Varmt välkommen till oss när du vill hyra bil i Darmstadt!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service