Biluthyrning
Deggendorf
Fäll ihop
Tyskland // Deggendorf
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Deggendorf: Sixt biluthyrning online-bokning

Välkommen till sydöstra Tyskland och den vackra staden Deggendorf. Vi på Sixt Biluthyrning i Deggendorf hjälper dig mer än gärna att hitta en bra bil inför resan. Beroende på hur dina planer ser ut kan såväl person- och kombibilar som sportbilar och cabrioleter vara passande. En hyrbil i Deggendorf gör det enkelt att ta sig runt, oavsett om du endast ska uppehålla dig i staden eller besöka fler platser. Ur det prisvärda prissegmentet Ekonomi hittar du bekväma sedaner från flertalet kända biltillverkare. Vi har även SUV:ar, och lyxbilar i form av cabriolet och sportbil. Landar du på München-Franz Josef Strauss flygplats? Vi finns en timme bort.

 
 • Plattling near Deggendorf
  Straubinger Str. 36a
  94447 Plattling

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Plattling near Deggendorf

  Sixt Biluthyrning
  Straubinger Str. 36a
  94447 Plattling

  Må. - Fr.07:30 - 14:00
  Lö.08:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Komplettera din hyrbil i Deggendorf med rätt tillval

För att underlätta resan rekommenderar vi att du i förväg ser till att hyra bil i Deggendorf. På så vis vet du att du fått den önskade fordonsgrupp du önskar. På hemsidan kan du sortera våra bilmodeller utifrån fordonstyp, ålder och växel (automat eller manuell). Sedan kan du lägga till olika tillval. Vi har en tydlig översikt över våra tillvalstjänster på bokningssidan. Här väljer du om du vill lägga till en extra förare, köra en bil med dieselmotor eller om du vill komplettera försäkringen. När du ska hyra bil i Deggendorf kan du passa på att göra det extra bekvämt. Vi på Sixt ser till att ha bilen klar vid din ankomst. Dock kan vi inte garantera att du får en särskild bilmodell, däremot reserverar vi givetvis önskad fordonsgrupp.

Natursköna Deggendorf är utmärkt för bilsemester

Deggendorf är beläget i sydöstra Tyskland, i delstaten Bayern. Då Sixt Biluthyrning ligger centralt, endast 10 minuter från centrum, har du nära till mängder av sevärdheter. Ta en titt i Kloster Metten, ett gammalt kloster som grundades så tidigt som under 700-talet. Innertaket är spektakulärt utsmyckat med stora fresker. Hit kör du på en kvart via A3:an. Vill du se ett riktigt prinsesslott? Neuschwanstein är ett känt slott i de bayerska Alperna, cirka 2 timmar söderut från vårt kontor. Slottet är magnifikt och byggt uppe på ett berg. Det har spiror och krusiduller och känns igen från Disneyfilmen Askungen, då Walt Disney inspirerades av Neuschwanstein. Är barnen med på resan? Kör i så fall den knappa milen till elypso Freizeit- und Erlebnisbad Deggendorf, ett stort äventyrsbad. Börja resan enkelt, genom att hyra bil i Deggendorf!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service