Biluthyrning
Delmenhorst
Fäll ihop
Tyskland // Delmenhorst
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Delmenhorst: Sixt biluthyrning online-bokning

Nära Hamburg och endast en och en halv timme från Hannover, ligger Delmenhorst. I delstaten Niedersachsen har du nära till naturen, men även till storstädernas brus. Du som reser hit kan hyra bil i Delmenhorst hos oss. Sixt Biluthyrning i Delmenhorst ligger bara ett stenkast från stadskärnan. Vi erbjuder ett komplett utbud av fordonskategorier i två prissegment, ekonomi och lyxbil. Du kan boka en person- eller kombibil från märken som BMW och MINI, eller satsa på något lyxigare. Kanske en sportbil eller cabriolet? Vill du ha en tyngre bil som du kan lita på i alla väder? Satsa då på en SUV. För bokning av lastbil får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig.

 
 • Delmenhorst Centrum
  Weberstr.6/Jute Center
  27753 Delmenhorst

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Delmenhorst Centrum

  Sixt Biluthyrning
  Weberstr.6/Jute Center
  27753 Delmenhorst

  Må. - Fr.08:00 - 16:30
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.09:00 - 12:00

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Se till att hyra bil i Delmenhorst innan ankomst

För dig som anländer till Bremens flygplats tar det bara 20 minuter in till Sixt Biluthyrning i Delmenhorst. Har du sett till att förhandsboka din hyrbil i Delmenhorst är det bara att hämta ut nycklarna och påbörja resan. Här på hemsidan gör du enklast din bokning. Välj fordon, prisklass och applicera sedan dina tillval. Vi erbjuder GPS, extra förare och utökat försäkringspaket, för att nämna några av våra populära tillval. När du reserverar din hyrbil i Delmenhorst garanterar vi den valda fordonsgruppen. Vi kan dock inte reservera en bilmodell, exempelvis en specifik BMW.

I Delmenhorst visar Tyskland upp sin bästa sida

Delmenhorst är verkligen en stad med mycket att upptäcka. Hela Niedersachsen är fullt av intressanta städer som alla ligger inom körvänligt avstånd. Om du valt att hyra bil i Delmenhorst online kommer du snabbt igång med utforskandet. Börja med en kortare utflykt endast 8 minuter från oss på Sixt, till Maislabyrinth Ganderkesee. Denna stora labyrint är verkligen en fröjd för ögat och även spännande att ta sig igenom. Är du historieintresserad och vill veta mer om stadens bakgrund? Besök i så fall museet Hasbergen, en halvmil norrut från oss. Har du tid? I så fall bör du definitivt besöka staden Bremen, 20 minuter från oss via B75. Här kan du parkera i centrum och strosa runt bland Bremen Roland och rådhuset. Arkitekturen, färgerna och atmosfären är underbar. Välkommen till Tyskland!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service