Biluthyrning
Dessau
Fäll ihop
Tyskland // Dessau
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Dessau: Sixt biluthyrning online-bokning

Varmt välkommen till vår biluthyrning i Dessau! Till oss på Sixt är du alltid välkommen när du vill ha en passande bil inför resan i Tyskland. Dessau är en trevlig stad i landets östra del, belägen cirka 1,5 timmes bilfärd från Berlin. Med en egen hyrbil i Dessau kan du ta del av hela landet på ett helt annat sätt än om du är tvungen att passa busstider och tågtabeller. Från oss har du dessutom möjlighet att välja mellan många prisklasser och bilgrupper. Vi har bra val för dig som tänker på ekonomin, exempelvis person- och kombibilar. Vi har även lyxbilar som sportbil, 4x4-fordon och cabrioleter. Du kan även hyra en minibuss, ett tips om ni är många i resesällskapet.

 
 • Dessau Centrum
  Antoinettenstr. 37
  06844 Dessau-Roßlau

  Må.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00
  Boka på detta kontoret

 • Dessau Centrum

  Sixt Biluthyrning
  Antoinettenstr. 37
  06844 Dessau-Roßlau

  Må.07:30 - 18:00
  Ti. - To.08:00 - 17:00
  Fr.07:30 - 18:00
  Lö.08:00 - 12:00
  Sö.10:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Börja med att hyra bil i Dessau, applicera sedan tillval

Efter att du har valt ut en bilgrupp som känns passande kan du fullända din bokning genom att applicera tillvalstjänster. Genom att hyra bil i Dessau på nätet ser du tydligt alla våra tillval. Vi har bland annat bilbarnstolar i olika storlekar, navigator och mycket annat. Kanske vill du komplettera försäkringarna? Eller registrera en extra förare? Passa på när du bokar via nätet. När du ska hyra bil i Dessau online kan du reservera en fordonsgrupp, tyvärr inte specifika bilmodeller.

Gör resan roligare genom att boka en hyrbil i Dessau

Att kunna köra en egen bil i Tyskland öppnar upp många möjligheter. Vi på Sixt ger dig gärna tips och råd på saker att hitta på i regionen. En stor fördel när du har bil är att du enkelt kan köra till Schloss Mosigkau, ett fantastiskt slott beläget cirka en kvarts körsträcka från oss. Om du vill se fler städer under samma resa har du nära till bland annat Leipzig, en sträcka på cirka sju mil. Lycka till med din resa och varmt välkommen att besöka vår biluthyrning i Dessau!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service