Biluthyrning
Detmold
Fäll ihop
Tyskland // Detmold
Ändra personliga uppgifter

Hyra bil i Detmold: Sixt biluthyrning online-bokning

Detmold är en fin stad i västra Tyskland. Här i denna region, Nordrhein-Westfalen, finns mycket att både se och göra. Du kan enkelt hyra en bil i Detmold via vår hemsida för att njuta av landets härliga landskap och charmiga städer. Låt oss på Sixt hjälpa dig genom vår stora fordonsflotta. Vi har bilar från flera fordonsgrupper, bland annat personbilar, kombibilar, sportbilar, cabrioleter och 4x4-bilar. För dig som vill hyra en bil i Detmold med extra många sittplatser och lastutrymme kan vi erbjuda både minibussar och lastbilar. Oavsett om du söker ekonomi- eller lyxbil hjälper vi dig att hitta rätt fordon.

 
 • Detmold

  Sixt Biluthyrning
  Klingenbergstr. 23
  32758 Detmold

  Må. - Fr.08:00 - 16:00
  Lö.09:00 - 12:00

  Dygnet runt återlämning

  Tillgängliga fordonsgrupper: Personbilar & kombibilar, Sportbilar & cabrioleter, 4x4, Lastbil

Du kan enkelt hyra en bil i Detmold via vår hemsida

Om du planerar att besöka Tyskland kan det vara dumt att vänta med att boka din hyrbil från Detmold. Förboka den istället redan idag via vår hemsida. Du anger enkelt under vilka datum du behöver en bil och vilken bilkategori du är intresserad av. Vi kan inte garantera enskilda bilmodeller men ser alltid till att du får en hyrbil från Detmold som tillhör den fordonsgrupp du bokade. Dessutom applicerar vi alltid våra tillvalstjänster till den bil du hämtar ut. Du kan bland annat lägga till GPS, bilbarnstol och många andra praktiska extratjänster. Att boka och hämta ut en passande bil från vår biluthyrning i Detmold är både smidigt och enkelt när du använder vår hemsida.

Från Sixt biluthyrning i Detmold vidare till andra delar av landet

Vi på Sixt är väl medvetna om hur vacker denna region är. Här finns flera mäktiga slott, intressanta museum och vackra landskap. Kör mot sydöst i cirka 20 minuter för att besöka Externsteine och dess intressanta sandstensformationer. Här har arkeologer hittat spår som dateras till runt 10 000 före Kristus. Se till att ta med dig kameran om du besöker denna vackra plats, du kommer att få otaliga möjligheter till att ta fina bilder. Vi tipsar dig gärna om fler platser att köra till när du väl hämtar ut din bil från vårt kontor. Välkommen!

 
 

Dina fördelar med Sixt

 • Sixt bästa pris-garanti
 • Nya bilar - i genomsnitt 3 månader gamla
 • Fri avbokning och ombokning när du betalar vid upphämtning
 • Miles & More - Tjäna miles
 • Inga dolda kostnader
 • Tysklands största och bästa biluthyrningsföretag
 • Inga kreditkortskostnader
 • Excellent customer service